Skocz do zawartości

skarga na admina Jamesov

k0nIu

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: k0nIu

2.Nick admina/gracza który zawinił:  Bl3nd

3.Admin/Gracz : 

4.Data i godzina: 17.01.2015 godz. 15:19

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 

6.Opis sytuacji: byla grana mapa de_eldorado ... ktos skanowal przez plot z respa na resp ... po wielokrotnym pisaniu adminowi Bl3nd na u@ raczyl mnie poinformowac ze "nie mozna skanowac tylko z AWP i Scouta" ... po czym zwrocilem mu uwage ze jest w bledzie i zeby zajrzal sobie na forum i sprawdzil ze nie mozna skanowac WCALE ... za co zostalem wyrzucony z serwera ...

P.S. nawet jesli nei mialem racji to admin bezpodstawnie kicknal mnie z serwera ...

Edytowane przez -_-
Czekamy na to co powie admin

Wydaje mi się, że skarga jest słuszna ale niestety nie na tego admina. Nie przypominam sobie abym kogoś kickał. Jedynie co to zbanowałem Scarface bo skanował scoutem przez płot. Był inny admin KorszenianiN`  tzn. James0v. Jeśli da rade to prosiłbym aby sprawdzić, który admin dał tego kicka.

• Właściciel

KorszenianiN to Jamesov. Czekamy na jego odpowiedź

L 01/17/2015 - 15:18:13: [plmenu.amxx] Kick: "KorszenianiN`<4202><STEAM_2:0:***419415><>" kick "k0nIu<3940><STEAM_2:0**91874><>"

w takim razie przepraszam Bl3nd ze oskarzylem Ciebie :) poprostu nie wiedzialem ze w tamtej chwili byl jeszcze jakis inny admin na serwerze

Karol czy moglbys zmienic nazwet tematu na "Skarga na admina Jamesov." ?

Edytowane przez -_-
Proszę bardzo

a jak wytlumaczysz to ze NIE ZNASZ REGULAMINU ??? i to nie byl spam tylko informowanie Cie o tym ze nie masz racji i zebys cos z tym faktem zrobil ... i chyba wlasnie za to dostalem kicka ...

jestem za tym zeby ktos taki jak Ty nie mial admina ... kilka powodow :

1. nie znasz regulaminu 

2. kickujesz i banujesz bez powodu 

3. ciagle zmieniasz nicki (osoby zbanowane nawet nie wiedza na kogo pisac skarge w razie czego)

4. z tego co zauwazylem to nie jestes zbyt mila i lubiana osoba na serwerze 

5. w ciagu miesiaca czasu to jest chyba 4 skarga na Ciebie ... wiec cos w tym musi byc

ja osobiscie jestem za tym zebys zostal ukarany (najlepiej stracil admina) ale decyzja nalezy do Karola 

Edytowane przez k0nIu
  • Like 1

Zeby nie bylo watpliwosci ze admin Jamesov nie zna regulaminu to prosze sobie sprawdzic 

http://forum.cs-classic.pl/topic/20750-regulamin-cs-16-call-of-duty-350/

punkt 2.2 

tyle w temacie 

prosze o wyciagniecie konsekwencji i pozdrawiam :)

1. nie znasz regulaminu - nie dostałeś bana, dostaleś kicka więc udowodnij mi to, że nie znam regulaminu, scarface dostał bana ode mnie, nie od Bl3nda za skanowanie więc...

2. kickujesz i banujesz bez powodu - daj dowód, ty dostałeś kicka za spam

3. ciagle zmieniasz nicki (osoby zbanowane nawet nie wiedza na kogo pisac skarge w razie czego) - Zmieniłem nick, bo kolega wiedział, że Habababa to admin i wyłączał więc zmieniłem nick, masz od tego AMX bans i piszesz na tego, kto Cię zbanował, to takie trudne ?

4. z tego co zauwazylem to nie jestes zbyt mila i lubiana osoba na serwerze - kup oksy, po za tym, nie szukam kolegów w internecie.

5. w ciagu miesiaca czasu to jest chyba 4 skarga na Ciebie ... wiec cos w tym musi byc   -  żadna nie była słuszna

• Like 1

• Właściciel
L 01/17/2015 - 15:16:52: [adminchat.amxx] Chat: "k0nIu<3940><STEAM_2:0:172**91874><>" chat " Kreo skanuje przez plot"
L 01/17/2015 - 15:17:17: [adminchat.amxx] Chat: "KorszenianiN`<4202><STEAM_2:0:188**419415><>" tsay "Nie mozna skanowac tylko z AWP i SCOUTA, reszta mozna"
L 01/17/2015 - 15:17:30: [adminchat.amxx] Chat: "k0nIu<3940><STEAM_2:0:172***1874><>" chat " POCZYTAJ FORUM LEPIEJ"
L 01/17/2015 - 15:17:36: [adminchat.amxx] Chat: "k0nIu<3940><STEAM_2:0:1726**74><>" chat " nie mozna wcale skanowac !"
L 01/17/2015 - 15:18:07: [adminchat.amxx] Chat: "k0nIu<3940><STEAM_2:0:172**74><>" chat " sprawdz sobie na forum ze juz wcale nie mozna skanowac !"
2.2. Zakaz skanowania z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min]

Nie widzę tutaj spamowania, bo on wyjaśniał sytuację i miał rację ze skanowanie, bo ja już dobry czas temu pisałem, że ten punkt został poprawiony.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Skarga słuszna

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności