pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam wszystkich na serwie jutro (niedziela) robimy konkurs polegajacy na prostej zasadzie wchodzimy na serwer o godzinie 13 gramy 2 mapy i gracz z najlepszymi statystykami wygra vipa na 30 dni. Zabawa nie obowiazuje graczy VIP Najlepszy gracz otrzyma vipa po zabawie maxymalnie do 2 h pozdro 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Haha bez kitu dziś ok. 13;30 skonczyl mi sie vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) kurde ja nie wiedziałem a tez mi się skońćzył Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Madridistat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Konkurs zakończony, wygrał Piy Pay ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nagroda nadana, konkurs zakończony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi