ak^^misiek__47 9 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick:ak^^misiek__472. Imię:Michał3. Wiek: 184. Znajomość Amx: 6/105. Mikrofon:Tak6. Składka:do dogadania 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:dogaduje się z graczami, bardzo często jestem na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?:STEAM_0:1:3454841 0 00:08 17 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2/3 godzinki11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze po godzinie 16 wolne od rana nawet i do wieczora 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? :tak co do warna to juz odpracowany czekam tylko na odjęcie go. to jest link do niego http://forum.cs-classic.pl/topic/29795-warn-akmisiek-47/ -_- - co do aktywności to ją oczywiście nadrabiam wcześniej było mnie mało bo miałem sprawy osobiste które były ważniejsze niż gra. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez ak^^misiek__47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na nie. Popraw aktywność, ponieważ masz słabą aktywność w ostatnich dniach. Na serwerze jesteś spoko da się z tobą pogadać, ale musisz trochę nad aktywnością popracować . @@Aktywność poprawiłeś, więc okres próbny można ci dać. Jestem za tygodniowym okresem próbnym. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez BezImiennyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym gdyż jestes kultularnym ogarnietym graczem tylko ostatni mi czasy twoja frekfencja jest niska 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Aktywność na forum wzrosła i jest ok 2. Na serwie jesteś ogarnięty 3. Jesteś kulturalny 4. Idzie z Tobą się dogadać 5. Zgłaszasz na u@ cziterów lub podejrzanych 6. Masz dobry kontakt z graczami jak i Adminami 7. Nie podpadłeś mi 8. Gt nie jest fajne, a ten piątek bije po oczach ale widze już nadrabiasz Jestem za okresem próbnym @ DziQ#B.S.N.T: serio??? jaku już się wypowiadasz to się coś rozpisz i podaj więcej powodów a nie jeden czy to za czy przeciw podaniu a nie spamuj @Omega: nie mam nic do Ciebie ale ja jeszcze ani razu Cię u nas na serwie nie widziałem to trochę ciężko komuś dawać opinie, nie? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez kubaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanctus~ 4 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Ja jestem na tak. Misiek gra często (pomimo ostatnich paru dni) przydałby się taki adm Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Sanctus~ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK 6 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Misiek popraw aktywność na serwerze. Bardzo dobrze się dogadujesz z innymi graczami. Do Cb nie mam żadnych zastrzeżeń oprócz tej aktywności. Jesteś uprzejmy, pomocny, posiadasz mikrofon. Jeżeli będę Cb widywał częściej na serwerze niż wcześniej to zdecydowanie jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jestem na tak, doświadczenie, staż na serwie, składka , mikro i ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jestem na tak, ponieważ gracz jest ogarnięty, można się z nim dogadać, gra bardzo często na serwie i ma doświadczenie w te klocki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jak najbardziej na TAK, gracz kulturalny, da sie z nim dogadac, ogarnia, mam tylko nadzieje ze jako admin bedzies troche czesciej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Co do miska to jestem stanowczo na tak! Znam go już dość długo tutaj. Nigdy nie widziałem żeby przeklnal wiec kulturę ma albo jestem ślepy miły dla innych graczy to napewno.. Duże TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Z taką aktywnością to ja nie wiem czy cię przyjmować i po tych twoich zgłoszeniach na U@. Jestem ciekaw czy twoja aktywność poprawi się gdy przyjmę cię na posadę admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Since1947 1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jestem na nie ponieważ masz mała aktywnośc na serwerze . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym. Wystarczy że poprawisz aktywność Ogólnie wszystko ok wiek doświadczenie , staż , miły Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Szczerze mówiąc także jestem za okresem próbnym. Widywałem cię na serwerze i dobrze się zachowywałeś, ale jakąś ekstra aktywnością nie błyszczysz ;p. Kulturalny, spokojny, można dać szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mogłeś bardziej rozpisać się w punkcie 8. Okres próbny by Cię sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jestem na TAK -Ogarnięty. -Kulturalny. -Zgłasza na u@. -Idzie z nim pogadac, pożartowac. -Miał już admina na BF2, ale przez warna stracił. -Widuje go na serwerze. -Aktywność obiecuje poprawić bo miał sprawy osobiste. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi