jeste cygan 189 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 1. Nick: Game Over2. Imię:Sebastian3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre z +5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: Hmm.. mało H mam, ale wiem że się nadam na tej sieci na admina 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem osobą z kulturą osobistą, umiem pomóc jak ktoś ma jakis problem, znam się na cheatach, wiem jak kto gra "czy czysto czy odpala" Miałem admina z 4 lata tylko na jednym serwerze, to właśnie był Olny dd2 znam duzo graczy, mam duzo znajomych co grają po 10 lat jak nie więcej wszyscy mi ufają, zgadzają się ze mną. Jestem osobą dobro duszną I lubię pomagać itd... spędzam duzo czasu na tą grę i mi się to podobą panie i panowie. Wiem, że dobrze trafiłem co do sieci i serwera Myślę, że możecie te podanie rozważyć pozytywnie co do mnie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:179614710. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: duzo, czyli z 5 do 6 godzin dziennie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze, od 11 do 14, od 19 do 4 rano. Weekendy- tyle ile się da czyli próbuje jak najwięcej spędzać czasu na tą gre 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, byłem adminem na jednej sieci gdzie już wyżej wspomniałem o stażu 4 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi