*_* 89 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Nick:Buu.!Wiek:13lat.Staż gry Counter-Strike:3lata.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Niestety nie, ale na każdego kiedyś przychodzi pora-szybko się uczę, na pewno załapię i podołam zadaniu Ile czasu poświęcasz forum?:Nie potrafię określić dokładnie ile czasu- 1h-2h dziennie. (gdy zacząłem tutaj grać stworzyłem konto, lecz na forum praktycznie nie wchodziłem, więc dlatego taka mała aktywność na forum-nadrabiam) Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Korzystałem z:WH, AIM, SH, No smoke/flesh, Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:SS'y,Warn, bana nie było.Doświadczenie na podobnym stanowisku:Niestety Brak. Informacje o sobie lub uwagi:Chciałbym się sprawdzić na danym stanowisku jak i odciążyć troszkę UBTeaM(Najpierw, to im bym ciążył, dopóki bym się nie nauczył sprawnie pełnić tę funkcję.)Dość dobrze znam regulamin.Moimi wadami są: -aktywność na forum, -WIEK :c -Brak doświadczenia na tym stanowisku. Każdy zasługuje na szansę-pamiętajcie Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum +/- Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/-(czasami zdarza mi się popełnić jakiś błąd-rzadko) Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Buu.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 wiek, staż na sieci, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Niestety ale taki wiek odpada przy podaniach na UbTeam. Musi być to osoba starsza, mająca już jakieś doświadczenie z grą oraz taka która jest z nami już jakiś dłuższy czas i dała się poznać z dobrej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi