*_* 89 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Nick:Buu.!Wiek:13lat.Staż gry Counter-Strike:3lata.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Niestety nie, ale na każdego kiedyś przychodzi pora-szybko się uczę, na pewno załapię i podołam zadaniu Ile czasu poświęcasz forum?:Nie potrafię określić dokładnie ile czasu- 1h-2h dziennie. (gdy zacząłem tutaj grać stworzyłem konto, lecz na forum praktycznie nie wchodziłem, więc dlatego taka mała aktywność na forum-nadrabiam) Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Korzystałem z:WH, AIM, SH, No smoke/flesh, Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:SS'y,Warn, bana nie było.Doświadczenie na podobnym stanowisku:Niestety Brak. Informacje o sobie lub uwagi:Chciałbym się sprawdzić na danym stanowisku jak i odciążyć troszkę UBTeaM(Najpierw, to im bym ciążył, dopóki bym się nie nauczył sprawnie pełnić tę funkcję.)Dość dobrze znam regulamin.Moimi wadami są: -aktywność na forum, -WIEK :c -Brak doświadczenia na tym stanowisku. Każdy zasługuje na szansę-pamiętajcie Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum +/- Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/-(czasami zdarza mi się popełnić jakiś błąd-rzadko) Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Buu.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 wiek, staż na sieci, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Niestety ale taki wiek odpada przy podaniach na UbTeam. Musi być to osoba starsza, mająca już jakieś doświadczenie z grą oraz taka która jest z nami już jakiś dłuższy czas i dała się poznać z dobrej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi