Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Heeeloł my frends Zaczynamy głosowanie na Elite FFA;p W tym temacie możecie składać swoje propozycje do poszczególnych kategorii: - najlepszy gracz FFA - najlepszy administrator - osoba z najlepszym poczuciem humoru - najbardziej lubiana - najbardziej rozpoznawalna - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA - największy spinacz - największy podrywacz z serwera - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach Bardzo proszę przy wyborze osób kierować się ostatnimi miesiącami (listopad, grudzień, styczeń). Czas na głosowanie macie do 31 stycznia (jeśli będzie mała aktywność to zakończę wcześniej). @Natalja jak coś to ACAB a nie ABAC xd Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Kinga 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Najlepszy gracz FFA: Kav Najlepszy administrator: MazeQ Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Hajdzik Najbardziej lubiana: Kinga Najbardziej rozpoznawalna: Natalja Najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: James Największy spinacz: Ofensywa Największy podrywacz z serwera: Kitol Osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Headshoot @Mazeq. Spoko.. coraz więcej ludzi ode mnie ściąga, więc zdążyłem się już przyzwyczaić Edytowane 17 Stycznia 2015 przez S}{aDoW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: DamianzGestem,Marianek - najlepszy administrator: Kitol - osoba z najlepszym poczuciem humoru:- - najbardziej lubiana: Natalja - najbardziej rozpoznawalna: Natalja - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA:- - największy spinacz: Blocked - największy podrywacz z serwera: ajmi xd,Ofensywa kto podrywał 12 latkę ? XD - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach:Shadow Edytowane 19 Stycznia 2015 przez JamesRodriguez 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Najlepszy gracz FFA: Kav Najlepszy administrator: ciężko,ale bardziej to natalja Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Kitolek (Kitol) Najbardziej lubiana: Kingaaa<3(Kinga) Najbardziej rozpoznawalna: Natalja Najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: James Największy spinacz: mariano italiano XD Największy podrywacz z serwera: ajmi xd (Mrr:*) Osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Ciężko mi się w tym wypowiedzieć,ale raczej S}{aDoW P.S Sorry Szadoł że użyłem Twojego wzoru,ale dzisiaj leniuchuje i nie chciało mi się pisać xD Edytowane 17 Stycznia 2015 przez MaZeQ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: mariano italiano (nie jestem pewna czy dobrze napisalam) - najlepszy administrator: Koala - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Shad - najbardziej lubiana: Kinia - najbardziej rozpoznawalna: polaczek - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames - największy spinacz: ACAB 1905 - największy podrywacz z serwera: Fakel jak juz gra xDDD - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Headshot (ciagle zaprasza), Kitolek Edytowane 17 Stycznia 2015 przez natalja 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: Kitolek ;d - najlepszy administrator: Koala, dodoBICEPS <3 - osoba z najlepszym poczuciem humoru: dodoBICEPS <3 - najbardziej lubiana: Natalja - najbardziej rozpoznawalna: Shadow - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames - największy spinacz: ACAB 1905 - największy podrywacz z serwera: MowiezGestem(Damian)Jestem xD - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: HeadShoot, Kitol Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Kinga 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: Kitol - najlepszy administrator: Kitol, Nataljia,Koala - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Kitol - najbardziej lubiana: Kinga <3, MazeQ - najbardziej rozpoznawalna: Shadow - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames - największy spinacz: ACAB - największy podrywacz z serwera: MowiezGestem(Damian)Jestem xD - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Headshot, Shadow Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Gruffi 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA - najlepszy administrator:Doktor hajs - osoba z najlepszym poczuciem humoru: e'K - najbardziej lubiana: Kinga - najbardziej rozpoznawalna: Natalja - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Shadow - największy spinacz: Kinga - największy podrywacz z serwera: Kinga - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Headshoot Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Wladek(Pasza) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: Broneg (bo nie mogę siebie) - najlepszy administrator hajsik - osoba z najlepszym poczuciem humoru debacja - najbardziej lubiana mariano italiano - najbardziej rozpoznawalna natalja - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA shadow - największy spinacz ZIELE - największy podrywacz z serwera laserro - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach hetszod Edytowane 18 Stycznia 2015 przez marianekłowcaszparek 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 - najlepszy gracz FFA: MowiezGestem(Damian)Jestem - najlepszy administrator: MaZeQ, Headshot - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Hames - najbardziej lubiana: Kinga, Natalja - najbardziej rozpoznawalna: Shadow - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames - największy spinacz: T-BAG, blocked - największy podrywacz z serwera: Kitol, ajmi - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Headshot 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 - najlepszy gracz FFA: MowiezGestem(Damian)Jestem - najlepszy ADMINISTRATOR: MaZeQ - osoba z najlepszym poczuciem humoru: e'K, Kinga - najbardziej lubiana : Kinga - najbardziej rozpoznawalna : natalja - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames - największy spinacz: ACAB - największy podrywacz z serwera: MowiezGestem(Damian)Jestem - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Shadow, Kitol 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 - najlepszy gracz FFA marianoitaliano - najlepszy administrator kitol - osoba z najlepszym poczuciem humoru hames - najbardziej lubiana Natajla - najbardziej rozpoznawalna MowieZgestemDamianjestem - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA hames - największy spinacz nie mam - największy podrywacz z serwera MazeQ - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach Shadow 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA : kAv - najlepszy administrator : KiToL - osoba z najlepszym poczuciem humoru : James - najbardziej lubiana : natalja - najbardziej rozpoznawalna : Gruffi - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA : James - największy spinacz : Bez spiny xd - największy podrywacz z serwera : MaZeQ - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach : --- Edytowane 18 Stycznia 2015 przez rewoX* 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulpens 2 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 najlepszy gracz FFA:kulpens - najlepszy administrator: doktor hajs ;d - osoba z najlepszym poczuciem humoru: wnusiu - najbardziej lubiana:doktor hajs - najbardziej rozpoznawalna:doktor hajs - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: ?? nie ja - największy spinacz:mariano italiano - największy podrywacz z serwera:mowiezgestem(damian)jestem - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: -- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA : Ziele <3, Mariano italiano, Kulpens - najlepszy administrator : Bez spiny ;D - osoba z najlepszym poczuciem humoru : e`k - najbardziej lubiana : Ziele <3 - najbardziej rozpoznawalna : Ziele - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA : Shad - największy spinacz : ? - największy podrywacz z serwera : mowiezgestem(Damian)jestem -.- - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach : Kitol/Shad Edytowane 19 Stycznia 2015 przez doktor hajs 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: doktor hajs <3 - najlepszy administrator doktor hajs - osoba z najlepszym poczuciem humoru Mentor - najbardziej lubiana Shadow - najbardziej rozpoznawalna Damian nl pl - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA uj wie - największy spinacz ZIELE - pozdro Mariano ! - największy podrywacz z serwera ajmi hahahahah o ile on jeszcze żyje. - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach hetszod, kitol,mentor. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Makaveli. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Najlepszy gracz FFA: Kav Najlepszy administrator: S}{aDoW Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Fakel Najbardziej lubiana: Kinga Najbardziej rozpoznawalna: Natalja Najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: James Największy spinacz: - Największy podrywacz z serwera: Fakel Osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Headshoot i KiToL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: MowięzGestemDamianJestem - najlepszy administrator: natalja - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Hajdzik, Mentor, Ziele - najbardziej lubiana: Kitol - najbardziej rozpoznawalna: Shadow - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames - największy spinacz: - - największy podrywacz z serwera: MowiezGesetmDamianJestem, Fakel - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Shadow Edytowane 19 Stycznia 2015 przez syska 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz FFA: MowiezGestemDamianJestem - najlepszy administrator: Natalja - osoba z najlepszym poczuciem humoru: E'k - najbardziej lubiana: Natalja, Fakel, Shadow - najbardziej rozpoznawalna: Shadow - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Hames, Natalja - największy spinacz: - - największy podrywacz z serwera: MowiezGestemDamianJestem, E'k, marianoitaliano - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Shadow, kitol Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Shanell 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zachęcam do głosowania osoby, które jeszcze tego nie zrobiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 - najlepszy gracz FFA: kav - najlepszy administrator: Damian - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Ziele - najbardziej lubiana: Kinga - najbardziej rozpoznawalna: natalja - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA: Shadow - największy spinacz: - - największy podrywacz z serwera: Fakel - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: H3@DSHOT 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 o biednym lufim nikt nie pamieta 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 bo to nie to pokolenie co grało kiedyś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Luffy ja o tobie kotku zawsze pamiętam, ale już nie grasz, to wiesz ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ziele <3333 lovki! Polaczek, ja kazde pokolenie na starcie pokonuje, w koncu najlepszy jestem. Wiem, ze mam troche niska samoocene i jestem bardzo skromny PS. GOGO HR! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi