MLOCZEK 0 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 1.Twój Nick: MLOCZEK 2.Nick admina/gracza który zawinił: rolooo 3.Admin/Gracz : rolooo 4.Data i godzina: 17.01.2015 - 21:54:03 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=132836 6.Opis sytuacji:miałem staty 21/8 coś takiego a admin dał bana powód: lamisz, proszę ogarnąć adminów bo to jest przesada już normalnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 czekam na admina, został poinformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 dobra skarga xd dostałeś tylko na 5 min i jeszcze piszesz skarge? dawaj demko i znajdź tam mnie i ( BRONEK ŁOWCA STONEK) i paru innych opisze sytuacje : wchodzę na b jako 3 gracz wychodzę z trupa jedno mleko dostałem od Ciebie i mowie ze dobre mleko za chwile 2 mleko na ryj i to jest powód za którego dostałeś bana, przy 2 mleku Bronek powiedział "człowieku po co fleszujesz drugi raz skoro widzisz że oślepiasz innych" i to nie było pierwsze mleko które poleciało od Ciebie i było ostrzeżenie nawet kilka. ja nigdy nie banuje za nic gościu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No to wyjaśnione, proszę na 2x rolo abyś wpisywał jaśniejsze powody banów bo widzisz co z tego jest. Skarga słuszna bo zły powód ale bez upomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi