Skocz do zawartości

Skarga na Pro Vip'a Kay

Paweł.

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Dark Z Rises 

2.Nick admina/gracza który zawinił: Kay
3.Admin/Gracz : Gracz 
4.Data i godzina: 17/01/2015 około godziny 22:50
6.Opis sytuacji: Otóż pro vip strzelał pod koniec przed ostatniej rundy przez 40 sekund (najpierw 10 po czym zrobił przerwę na 10 sekund, później kontynuował strzelanie do końca rundy). Z racji tego, że to jest już drugi raz (było jedno demko na tego gracza gdzie strzelał na nemesis mode przez 46 sekund) proszę o odebranie mu pro vip'a.
7. SID/IP: --
Pozdrawiam Dark Z Rises :).
p.s 
proszę nie spamować pod tematem (wypowiedzieć się mogą osoby które widziały daną sytuację, sam oskarżony oraz Administrator). 

Tylko że Pro VIP nie ma unlimited ammo, to widocznie miał kupione to.

ale to było jeszcze przed tym nim wprowadziłeś nowe zmiany (zmiany zostały wprowadzone po zmianie z mapy zm_winterdust_mini na zm_winter_invasion) także nie wiem co z tym fantem mamy zrobić ._., po za tym teraz pro vip nie ma unlimited ammo (tzw. bezlik) na start? 

#edit no.1 

Teraz Pro VIP nie ma w ogóle bezliku, bynajmniej ja nic takiego nie dodawałem, a więc musi je sobie zakupić 

czyli mam rozumieć, że pro vip już nie ma bezliku na start tak? a więc będzie trzeba zmienić zapis w regulaminie, lecz czy przerwy na pro vip'ie będą dalej wymagane? I co z tym Kay'em sprawa do umorzenia? 

Edytowane przez .Supression.

• Właściciel

Teraz Pro VIP nie ma w ogóle bezliku, bynajmniej ja nic takiego nie dodawałem, a więc musi je sobie zakupić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności