Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 1.Twój Nick: Dark Z Rises 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kay 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 17/01/2015 około godziny 22:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1501172216-zm_3_worlds-1421529360-1421530920.zip 6.Opis sytuacji: Otóż pro vip strzelał pod koniec przed ostatniej rundy przez 40 sekund (najpierw 10 po czym zrobił przerwę na 10 sekund, później kontynuował strzelanie do końca rundy). Z racji tego, że to jest już drugi raz (było jedno demko na tego gracza gdzie strzelał na nemesis mode przez 46 sekund) proszę o odebranie mu pro vip'a. 7. SID/IP: -- Pozdrawiam Dark Z Rises . p.s proszę nie spamować pod tematem (wypowiedzieć się mogą osoby które widziały daną sytuację, sam oskarżony oraz Administrator). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tylko że Pro VIP nie ma unlimited ammo, to widocznie miał kupione to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Tylko że Pro VIP nie ma unlimited ammo, to widocznie miał kupione to. ale to było jeszcze przed tym nim wprowadziłeś nowe zmiany (zmiany zostały wprowadzone po zmianie z mapy zm_winterdust_mini na zm_winter_invasion) także nie wiem co z tym fantem mamy zrobić ._., po za tym teraz pro vip nie ma unlimited ammo (tzw. bezlik) na start? #edit no.1 Teraz Pro VIP nie ma w ogóle bezliku, bynajmniej ja nic takiego nie dodawałem, a więc musi je sobie zakupić czyli mam rozumieć, że pro vip już nie ma bezliku na start tak? a więc będzie trzeba zmienić zapis w regulaminie, lecz czy przerwy na pro vip'ie będą dalej wymagane? I co z tym Kay'em sprawa do umorzenia? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez .Supression. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Teraz Pro VIP nie ma w ogóle bezliku, bynajmniej ja nic takiego nie dodawałem, a więc musi je sobie zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi