BENGBENGgazi 3 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 1. Nick:ZJARANY KOGUT2. Imię:Łukasz3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/ZJARANY%20KOGUT/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam dosyć spore doświadczenie, jeżeli chodzi o sprawowanie funkcji admina na serwach.Chcę pomóc w utrzymaniu serwera, ale także w zlikwidowaniu graczy którzy bawią się na czitach kulturke mam i potrafię się bez problemu dogadać z graczami, ale co najważniejsze odróżniam uczciwego gracza od czitera Muszę trochę posiedzieć na forum, ale to się da zrobić .. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:5484324 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Kilka godzin dziennie, nie potrafię określić dokładnego czasu gry.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Weekend gram dużo, bo mam czas ale w tygodniu tez gram ..12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Biore Zapoznaj się dokładnie z regulaminem serwa http://forum.cs-classic.pl/topic/28736-regulamin-serwera-only-dd2/ Zgłoś się po rangę i odrabiaj warny z czasem (tydzień max) Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi