Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Argentus jest serwerem easy. Jest to "prawie" kopia XenoxMt2 (bronie i zbr do 250 są takie same jak na xenox, ale dodali tez między innymi:nowe kostiumy np.czarny bojownik, nowe bronie i zbr do 265, nowe ulepki np.szm, salazarki itp ). Oto link to stronki:http://argentus.pl/ . Prezentacja na mpc forum:http://www.mpcforum.pl/topic/1024750-argentuspl-dedyk-easy/ Maksymalny poziom na serwerze:265 Mi serwer osobiście niezbyt przypadł do gustu, ponieważ był wprowadzony system sprzedawania przez tobół itemów za szm. Po update okazał się pewien problem, który odkryłem z kumplem. ( opis sytuacji) miałem w eq 200 szm wystawiłem je na tobołku i sam kupiłem i dostawałem 400 szm (zbugowały sie).Administracja zablokowała sprzedaż itemów przez tobół. Wiele ludzi dostało bana za bugowanie szm (jeden z ludzi miał 3 sloty szm i dostał bana na 3 lata), ale problem został już rozwiązany.Przez ten bug gospodarka serwera zaczęła upadać.Sam przestałem tam grac i nie polecam nikomu. Pozdrawiam graczy z serwera, bo byli bardzo dobrymi ludźmi (pomagali itp) -YouSeeBitch -YouTuber69 Było ich więcej ale zapomniałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ogólnie powiem serwer jest całkiem przyjemny. Grałem nabiłem tam coś 130lvl i powiem że exp jest mega duży większy niż gdziekolwiek indziej. Ogólnie jjest przyjemnie. Polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie polecam. Mam tam konto 265 mental, na tym serwerze grałem rok temu. max lvl wynosił 250lvl i ekwipunek 250lvl, wszedł update na lvl 265 i ekwipunek na ten lvl lvl 250 można wbić w za lednie 2 dni, ale co z tego gdy nie mamy ekwipunku na ten lvl. Ogólnie jest to serwer PvP A Eq bardzo ciężko jest zrobić. Moim zdaniem nie jest to serwer easy lecz Medium... Skończyłem tam gre po nowym Update. Zepsuli ten serwer. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi