Shadow* 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nick:Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Link do bana: Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB WItam. Dzisiaj podczas gry zabiłem admina pare razy i chyba sie obraził bo zrobił mi ss'y. Wszystko by było dobrze tylko problem z tym że ja tych ss'ów wgl nie mam. Grałem bez czitów bo kupiłem vipa i nie byłbym taki głupi żeby przez jakies "wspomagacze" stracić te pieniądze... Czy jest jakaś szansa na ub? Jeśli tak co muszę zrobić? Pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi