Nalesniki 9 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nick: Lubie_NalesnikiLink do SS: http://www73.zippysh...wScO3/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:904514089'[AMXBans] Your IP:------------------------------------[AMXBans] ======================================= Serwer: 4funLink do bana:http://amxbans.cs-cl....php?bid=133139 Wrzucam prośbę drugi raz, ponieważ wcześniejsza został "odrzucona" , lecz nie wiem dlaczego. Gram na waszej serwerowni drugi dzień. Po ss-ach widac ze jestem czysty. tych jak i na wcześniejszych. Gram już trochę czasu w cs-a, można powiedzieć kilka lat. Razem z kumplami pykamy na waszych serwerach (no jak narazie nie bo mam perma). Chciałem nawet kupić vipa lecz stało się co się stało a chciałbym to zmienić. Jeśli nie dostane ub to chciałbym chociaż dostać konkretną informacja dlaczego nie dostałem tego Ub jaki powód bo na pewno nie czity ani aim ani wh ani sh ani auto BH ... porostu nic z "dopingu" tak to ujmę. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ss`y zostały wykonane w dniu 18.01.15r. o godzinie 13:45, natomiast Twój pierwszy ss jest z dnia 17.01.15r. godzina 16.36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jeśli masz jakieś wątpliwość, pisz pw. / zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Otwieram na życzenie Naleśnika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzieki Kitol http://www37.zippysh...r2XHK/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi