Rispekt 15 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Upadly 2.Nick admina/gracza który zawinił: Habababa 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 16;55 18.01.2015r 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Kampisz na respie/ 30 sekund' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1773793147' [AMXBans] Your IP: '188.147.194.238' [AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji: Wbijam na serwer w trwaniu rundy zabijam 5 osób i dostaje bana za kampienie na respie a stałem na respie może z 10sek bo wbilem w połowie rundy a dokładnie było widać po jakim czasie wszedłem na serwer bo mam Vipa i gdy wbijam nazwa się wyświetla. Admin powinien dostać ostrzeżenie. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez -_- http://253315.cgs.pukawka.pl/ Szukasz demka, wstawiasz i podajesz czas, w którym się to działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przekroczyłeś limit "kampienie" na respie, całe B miałeś wolne.Wystarczyło przedłużyć strefę, sami by za Tobą pobiegli na B. A w ogóle jak tam, nie wypalił Twój serwer ? Miałeś odejść, lipa że wróciłeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A w ogóle jak tam, nie wypalił Twój serwer ? Miałeś odejść, lipa że wróciłeś. Nie komentuje Twojego zachowania... Ja moge być świadkiem. Widziałem , że upadły wszedł (poprzesz napis "Vip upadly wbija na serwer") i około jakiś 10-15sek dostał bana.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) I bardzo dobrze, że nie komentujesz mojego zachowania, nie Tobie jest to dane "kolego". ____ Liczyłeś mu czas, czy goniłeś za fragami... Więc cicho, dobrze wiem co robię. Nie rozumiem dlaczego przyjęło się 30 sekund, oczywiście stosuje się do tego, ale tak czy siak kampa to kampa, samo to że zabił 5 osób na respie świadczy o tym, że jednak tam siedział z tym zdechłym AWP które raczej nie strzela jak M4, minęło dosyć sporo czasu, na tyle by został nagrodzony 5 MINUTOWYM banem, jeszcze się tam coś dąsał, ale udam, że tego nie słyszałem... ____________ Irytuje mnie to, że po każdym Twoim przewinieniu piszesz na mnie skargę. Rozumiem, że chcesz się mnie pozbyć za wszelką cenę, ale raz: zbierz konkretne dowody, a po 2 wyluzuj niebawem na pewno odejdę, cierpliwości... "Kolegów do gry tu nigdy nie znajdziesz bo jesteś Cham i myślisz że wszystko ci wolno." Co to ma do skargi ? Żeby to był luty to rzuciłbym Ci obelgą, bo zaczynasz mnie denerwować, powinieneś dostać jeszcze na dzień za te słowa po banie. @Sumekler Nie musiał dawać się zabić, tak jak już mówiłem, mógł przedłużyć strefę do wejścia na B, nie musiał tam sterczeć Ty nie rozumiesz dalej, że czas go dogonił? Nie miał wariantów do wybrania, MUSIAŁ iść na czystą pozycję która NIE NAZYWA SIĘ RESPEM, wtedy bym się nie przyczepił i mógłby i zabić 50. Dalej nie rozumiesz ? ______ Idąc Twoim tokiem myślenia można siedzieć na respie tyle czasu, dokąd przestanę mieć na celowniku drużynę przeciwną. Przemilcz zanim dodasz kolejny post, poczekamy aż Karol wróci ze szkoły. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Postanowiłem sprawdzić demko z tej mapy i wyglądało to tak, że Upadły zrespił się po rozpoczęciu rundy, sprawdził środek a potem sprawdził drzwi na długą powybijał wszystkich co raszowali (bo co? miał dać się zabić?) i poszedł z tego respa więc nie kampił... dla zainteresowanych link do demka http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1501181645-de_dust2-1421595900-1421597400.zip upadły wchodzi w 9 minucie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Przekroczyłeś limit "kampienie" na respie, całe B miałeś wolne. Wystarczyło przedłużyć strefę, sami by za Tobą pobiegli na B. A w ogóle jak tam, nie wypalił Twój serwer ? Miałeś odejść, lipa że wróciłeś. JamesoV ty nie zrobiłeś to specjalnie wszyscy co to widzieli wiedzą to dobrze. po 10-15 sek po wbiciu na serwer dałeś mi bana a zrespiłem się w czasie rundy która trwała już z 30sek ponad. I jeszcze jedno nawet nie wiedziałem że to ty ten śmieszny Habababa. Kolegów do gry tu nigdy nie znajdziesz bo jesteś Cham i myślisz że wszystko ci wolno. @Sumekler Nie musiał dawać się zabić, tak jak już mówiłem, mógł przedłużyć strefę do wejścia na B, nie musiał tam sterczeć Który raz już to piszesz wszyscy wiedza że zrobiłeś to specjalnie a jak nie masz czegoś lepszego do napisania to nie zaśmiecaj tematu swoim ciągłym pisaniem że mógł to czy tamto. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie sterczał tylko zauważył, że wbiegają to ich powybijał. Jasne mógł przedłużyć na B ale mógł też ich powybijać skoro raszowali na respa TT sprawdził jedną pozycje - nikogo nie było, sprawdził drugą zobaczył ich to pozabijał. Mógł jedno ale mógł też drugie i właśnie tą opcję wybrał Ale ty nie rozumiesz, że skoro na niego lecieli to mógł ich powybijać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) james ale zrozum to że on wbił na serwa i się zrespił na swoim respie w ciągu trwania rundy to wyjaśnij mi jak on miał kampic jak chyba na niego kolesie wbiegali ogarniasz to ze popełniłeś błąd ? i tak wiem że bd się wypierał ale lepiej się przyznać do błędu niż się tego wypierać. Moim zdaniem popełniłeś błąd ale ja tego nie oceniam karol to oceni i bd wszystko wyjaśnione. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Kilerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Oglądałem demko i tutaj Sumekler ma rację, nawet jeżeli kampił, to prędzej CT powinno się dostać za rash, on popatrzył na środek po rozpoczęciu, luknął na bramę, a Z NIEJ JUŻ WYBIEGALI, oddał kilka strzałów, co prawda mógł się cofnąć, ale z jednej strony CT za szybko wbiegło do nich na respa. http://forum.cs-classic.pl/topic/28408-skarga-hs/page-2 Tutaj miał jedno ostrzeżenie, a te dwie skargi go dyskwalifikują. Dodam jeszcze, że przy takich akcjach, proszę nie banować TT, bo jak mają wybiegać skoro ktoś ich od razu rashuje z długiej. To jest bezsensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kilerek dobrze pisze a przecież mam Vipa i wszyscy widzieli nawet ty jakie wbiłem na serwer bo wyświetla się komunikat ze taka i taka osoba wbiła. Nie masz już się czym bronić bo zrobiłem to specjalnie, a gdybym kampił na respie to z tego co wiem najpierw powinno być ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi