MaZeQ 71 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Siemanko,mam propozycję dla kogoś. Mianowicie, poszukuję glocka ze skinem+ stat track,skin może być obojęntny ale nie do końca,nie chcę skina katakumby ani grzechocącej śmierci,najbardziej pasowałby mi Stalowy zamęt Fabrycznie nowy(wartość 3,33),w zamian z wielkim bólem serca oferuję moje awp skóra węża z 4 naklejkami lekko używana(wartoś waha się między 3,62 a 3,89) Oczekuję Ciekawych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie lepiej ci skladac taki ofert na lounge albo poprustu sprzedac awp i se kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wolałem sprzedać komuś z sieci CSC albo znajomemu,ale już nie aktualne,właśnie sprzedane za 3,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi