[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Imie :Karol Wiek :14 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :14 h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Różne. Znajomość z większością użytkowników:Chyba jest. Dlaczego ja ? :Mam dobrą ortografię, interpunkcję. Piszę estetycznie. Jestem bardzo aktywny na forum. Lubię pisać wywiady itp. Proszę o wypowiedzi szczere. Lubis czytałem, ale może zrobią jakiś wyjątek skoro jestem aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dam Ci tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 jestem na tak :)jestes aktywny i wg wiec dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 W sumie zmieniam zadnie i na Tak , czekam na jakiś wywiadzik , lub gazetkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Według mnie jest aktywny, stara się wnieść coś do forum od siebie. Także ja mu dam szanse. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jestem też na Tak, powód wyżej od sn0wy`, tak samo bym się wypowiedział :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi