wiars0n 28 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 1.Twój Nick: wiars0n = wiara 2.Nick admina/gracza który zawinił: Admin - Koala 3.Admin/Gracz : Koala 4.Data i godzina: 17;36 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wycinki z consoli podane niżej 6.Opis sytuacji: No to tak gram sobie TT plantuje pake zostaje z jakimś graczem o nicku bodajże "shanell" mowie zeby przybiegł do mnie(microfon) i rozbrajał (mapa de nuke) spadam z góry(zabijam sie) po czym gracz przybiega i rozbraja pake, zabija go przeciwnik (TT). PO czym napisałem różne rzeczy nie były one obraźliwe typu "właczenie myślenia" i "bezmózg" to nie takie określenia co by dawać bana odrazu z tekstem kultury dla dziewczyny czy coś tego typu. Skąd miałem wiedzieć czy to dziewczyna czy nie dla mnie gracz to gracz i powinno się wykonywać cele mapy a nie zwlekać na czas i przegrywać runde . [VIP] mariano italiano : i to sie nazywa wlasnie [VIP] mariano italiano : niezdecydowanie kobiet (Counter-Terrorist) wiars0n : bezmozg Serwery: Chcesz zobaczyc IP innych serwerow CSC? Wpisz /serwery - SnoopY =[ West Coast NiGGa ! dropped Na Serwerze Obowiazuje Kultura Wujek NeZ : XD [VIP] mariano italiano : w kryzysowych *** KejDzi killed mariano italiano with a headshot from m4a1 *** *DEAD* Wujek NeZ : ja przez mariano grac nie moge xD *DEAD* wiars0n : bo sie skradasz jak nwm OfensywA ;o killed KejDzi with ak47 *DEAD* wiars0n : jak stoje na gornym i ci mowie *DEAD* wiars0n : ze jestem to ty dalej swoje *DEAD* wiars0n : wlacz mozg *DEAD* wiars0n : myslenie ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : wiars0n ==== Zbanowane IP : 62.133.137.137 ==== Admin : Koala ==== Powod Bana : troche kultury do dziewczyny mowisz ==== Wygasa : 01/19/2015 - 18 : 06 : 06 ( od 01/19/2015 - 17 : 36 : 06 ) *** keilan killed Shanell with a headshot from ak47 *** Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Twojego mikrofonu nie słychać ale to szczegół. Jak pisałeś do niej bezmózg i żeby włączyła mózg i myślenie to jeśli to nie jest dla Ciebie obraza to ja nie wiem co ty uważasz za obraze. Z kulturą trzeba się odnosić do każdego nie ważne czy to dziewczyna czy facet bo KULTURA OBOWIĄZUJE KAŻDEGO, ZAWSZE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Słychać słychać Całkowicie wiesz co jest obrazą ale nie będę wypisywał wulgaryzmów, a to że przeklinała na majku do mnie to już szczegół i wtedy ucho Ci klapło i nie słyszałeś tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie chce robić nie potrzebnego spamu ale Ci odpowiem Tak wiem co jest obrazą i te słowa też podchodziły pod obrazę. Tak pisała coś tam nie wiem co bo nie patrze na say przez całą mapę jednak to Ty zacząłeś całą tą spinę i Ty zostałeś ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie każdy musi grać tak samo jak Ty. Możesz oczywiście zwrócić uwagę, ale nie w taki sposób. Zacząłeś wyzywać, zatem Ty jako pierwszy zostałeś ukarany zgodnie z obowiązującym regulaminem serwera. Shanell za to, że się nie powstrzymała również powinna dostać upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga odrzucona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi