Destroyer 548 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Odgrzewam w sumie temat, ale chciałbym złożyć propozycję zapisywania statów, w tym sensie, że jeśli jesteśmy na serwerze, wyrzuci nas z jakiegoś powodu (np. slot czy crash cs'a) to po wejściu przywraca nam nasze staty jakie mieliśmy, według mnie taki plugin przydałby się. Nawet nie wiem czy w csgo jest taki plugin. Dla mnie to jest niepptrzebne. Wchodzisz sie rozgrzac, no moze skylla trenowac. Moja propozycja - usunac mape Dust lub poprawic jej respy np. na bs A. Zobaczę co z tymi respami jest nie halo. Co do map to myślałem nad dodaniem cobblestone 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CamerDISCO 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Cobblestone lepiej nie dodawać, przy słabych komputerach przy tylu osobach mogą mieć bardzo mało fps. Co do pluginu to wiem, że na pewno jest, bo widziałem na serwerach, tylko co do nazwy to nie wiem, ale postaram się poszukać. @ Mam : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=74975 Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez CamerDISCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Cobblestone lepiej nie dodawać, przy słabych komputerach przy tylu osobach mogą mieć bardzo mało fps. Co do pluginu to wiem, że na pewno jest, bo widziałem na serwerach, tylko co do nazwy to nie wiem, ale postaram się poszukać. @ Mam : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=74975 Plugin może i jest ale na serwer DM to nie bardzo widzę sens dodawania go, to bardziej na FFA serwery a nie na DM. Co do Cobble i spadających fps, Cobble jest bardziej mapą dopracowaną i jeszcze nie słyszalem aby komus tam fps spadaly, prędzej na overpassie fps spadają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CamerDISCO 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jak uważasz, aczkolwiek mnie to trochę denerwuje jak np. gram cały DM, otwieram i muszę wyjść/wejść z jakiegoś powodu i zaczynam od 0, co do cobble to ta mapa jest strasznie duża, więc logiczne, że i fpsy będą mniejsze, z kolegami nie gram za często tej mapy na mm z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Cobl dla mnie jest słabą mapą na DM jest dużo miejsce do schowania i kampenia jak i jest dużą mapą i trzeba będzie biegać niepotrzebnie, aktualne mapy są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Mapy cbble i overpass z góry odpadają. Nie dlatego, że są za duże itp tylko dlatego, że spawny w obecnym pluginie dm nie działają dobrze na tych mapach, gracze respią się w ścianach. Za swojej "kadencji" opiekuna bardzo dokładnie je przetestowałem. Co do pluginu na przywracanie statów jest on kompletnie bez sensu na serwerze dm. Przecież to nie jest ffa i nie gra się dla fragów, niepotrzebne zaśmiecanie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CamerDISCO 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Taki mały błąd "stylistyczny", przed napisem Zapraszamy na TS3 jest {RED} czyli albo zły kolor ktoś dał, albo nie działa coś jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Brakuje wgranego bodajże jednego pluginu który odpowiada za kolory, Karola trzeba zapytać, u mnie na FFA było tak samo. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Q♥een Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Rozgrzewka z wabikami jest zbugowana (tak mysle), poniewaz ma sie jeden wabik. Nie daje drugiego po wyrzuceniu pierwszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Zmienie rozgrzewkę na inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Proponuję zmienić czas mapy na 20 minut. Usunąć mapę inferno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mapa usunięta, a wszystkie komendy, które zmieniały się przy aktualizacji zostały dodane do pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m x d v r d 0 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 moja propozycja dotyczy servera dm a konkretniej prawej strony hudu, na ktorej napisane jest kto kogo zabil. Otóz moja propozycja polega na tym, zeby wgrac plugin taki jaki ma np. csbrutal only hs polegajacy na pokazywaniu tylko NASZYCH zabojstw/smierci. ulatwilo by to rozgrywke ludziom ktorzy graja z przyblizonym hudem oraz mozliwe ze wplynelo by na plynnosc rozgrywki. pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi