strzala312 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie wiem o co chodzi ale jak dzisiaj wbiłem na serwer to admin DIABEL dał mi perma za niby jakiś AKTYWNY BAN !!! Nie wiem o co chodzi więc proszę o UB bo miałem 2 permy i dostałem 2UB. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'AB niewrzuciles SSow!' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1638113742' [AMXBans] Twoje IP: '178.36.213.113' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dostosuj sie do wzoru : Nick : Link do SSów : Wycinek z konsoli : Serwer : Masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wczoraj miałeś robione ssy na serwerze 45 k jak się o nie dziś pytałem to mówiłeś, że dostałeś UB choć jak sprawdzałem na forum ssów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala312 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6606A to co to jest ? Patrzyłem też na AMXBANS i piszę mi że nie mam żadnego bana aktywnego więc nie wiem o co tutaj chodzi -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Stwórz nowy temat i wklej to : Nick : `MlOdY`1Link do SSów : -Wycinek z konsoli : Serwer : 45001 lvl CoD MoD[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'AB niewrzuciles SSow!' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1638113742' [AMXBans] Twoje IP: '178.36.213.113' [AMXBans] ========================================Ub Dostałem Dowód : http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6606I dostaniesz Ub . Pomogłem Mu z powodu tego że naprawde chłopak się stara , a nie ogarnia paru rzeczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi