Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: Siwy 2. Imię: Miłosz 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie używam w grze, jest 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Siwy/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Opis siebie zostawie dla reszty, adminem chce być bo gram na serwie no i adminowałem już w przeszłości bardzo długo, a adminów potrzeba (moim zdaniem). Mam poza tym dobry kontakt z graczami/adminami na serwie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2097240 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ~3h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: wszystkie dni tygodnia, +13/15 godzina, niedziela wolna 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ~850 h przegranych na steamie, który używam chyba od roku . Staż to już nie wiem wypadłem z rachuby 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Wielokrotnie na tej sieci, i ten raz chyba ostatni Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Siwy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jestem na tak. Często z Siwym gramy, a chłopak ogarnia to nie widzę powodów by mu admina nie dać ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jestem na tak. Ogarniasz, jesteś miły i uczciwy, znasz się na robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jestem na tak. Miłoszek, bardzo dobrze zachowuje się na serwie nie ma z nim problemów, amx dobry i aktywność też się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) no to tak, nie ma problemów i wgl jest ok na serwie. nie mam zadnych zastrzeżeń co do niego ale mam pytanie czy jest sens przyjmować kolejnego admina, skoro dwaj admini już czekają w kolejce??? mi się wydaje, że na razie nie ma co dawać podania skoro dwóch graczy czeka na danie im admina. Dopiero po okresie próbnym w zależności jak się spiszą to można coś myśleć o adminie @San: Siwy ma tak samo steam jak i ja i pewnie też ma gg tak jak i ja, także nie jest to dla mnie wytłumaczenie a ja na internetach też siedze długo także nie raz do mnie gracze piszą tylko trzeba chcieć napisać Ja mam pytanie do osób, które nie grają u nas na serwie a komentują podanie, co wy wiecie o Siwym jak gra u nas skoro was nawet nie widziałem na tym serwie a jestem na nim bardzo długo codziennie... nabijanie postów czy jak? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez -_- Co to ma do tego? Adminów jest za mało, więc rekrutacja jest otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanctus~ 4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja na tak. Ogarniety duzo gra, czai temat ogolnie. @kubaaa siwy akurat jest potrzebny bo czasem nie ma admina a z nim najlatwiej sie skontaktowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jestem na tak,Często na serwie amx jest perfect,ogarniety ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja daje wielkie TAK! -ogarniety -dobra znajomosc amx i ogolnie wszystkich rzeczy zwiazanych z serwerem -gdy sie do niego napisze od razu wbija na serwer -czesto siedzi -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jestem na tak. Siwy bardzo dobrze zna się na rzeczy, potrzeba nam takich ludzi, gdyż grono adminów ostatnio się strasznie zmniejszyło. + wiek +amx +steam +spoko człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 oczywiście, że tak (nie wiem jak się wyrobisz już ): -amx -ogarnięty -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Gracz ogarnięty, spełnia wszystkie wymagania. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parabole Tancza XD 12 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Na tak: +składka +kultura +Mikro +wiek +byl kiedys adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Na tak: sladka wiek amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezec! aka Husarz 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Na tak -ogar -lubie go -amx -wiek -składka -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezec! aka Husarz 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Na tak -ogar -lubie go -amx -wiek -składka -steam -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Since1947 1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na TAK,ponieważ jesteś miłym graczem i znasz się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Co by nie mówic to byłem świadkiem ciekawej akcji w wykonaniu siwego gdy był odpal na serwerze, zna się chłopak na rzeczy i to widać, szczerze mówiąc żadnych zastrzeżeń co do niego da się z nim pogadać i pośmiać xx jestem na tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jestem na tak,aktywny,doświadczenie,wiek,steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi