Haze. 117 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nick : Haze Powód : podpisałem nową umowę z nowym pracodawcą , która obowiązuje mnie na 5lat , co za tym idzie? muszę wyjechać i pracować za granicą , nie będę miał na nic czasu , nawet w weekendy. Coś od siebie : przepraszam wszystkich szczególnie Karola , za to że opuszczam tą sieć zwłaszcza , gdy jestem opiekunem serwera 4fun. Chciałbym podziękować Wam za mile spędzony czas z Wami , będę Was wspominał miło , jak i śmiechowo. Dziękuję Wam wszystkim za wszystko co mnie tutaj spotkało na tej sieci. Oby ta sieć była najpopularniejsza na swiecie , a serwery zeby byly na podium. Co do opiekuna serwera 4fun mam juz wybranca , Karolu - dziekuje Ci za wszystko , następce na opiekunA 4fun podesle Ci na pw. Trzymajcie sie mordeczki ! , zawsze mozecie napisac na gg. Pozdrawiam Wszystkich !, czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wielka szkoda mordeczko. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jeszcze raz Ci życzę Powodzonka i 3maj sie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No trzymaj się I nie pij za dużo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Miłej pracy! Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki za danie mi szansy adminowania Trzymaj się i powodzenia !Ps. mam nadzieje, że nowy opiekun też będzie Michał xd hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 3maj się i powodzenia! Może kiedyś znajdziesz czas na rundkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Trzymaj się, cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja Cię zatłukę czemu mi to robisz? :c kogo ja będę karał? :c, no cuż powodzenia, 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No to czekamy na powrót, powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sukcesów w pracy . 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Żegnaj! Uważaj na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ojj :< papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Szkoda, ale praca ważniejsza 3maj się mam nadzieję, że kiedyś się jescze spotkamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Szkoda że odchodzisz...3maj się mordo :beksa: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zostaje z Wami ! , narazie nie mam roboty z powodow prywatnych takze zostaje moje mordeczki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi