KuKiTriceps 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam mam pewien problem a więc kiedy chce wbić na server deathrun wyskakuje mi taki komunikat ,,Steam User ID Steam:1:1:06450107 is not allowed to join this server,,. Dostałem banna na 1dzień i odczekałem ten czas a gdy chciałem wejść na server nie mogłem. Oco chodzi? Proszę o szybką pomoc ponieważ chciałbym sobie jeszcze pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Prawdopodobnie jest tak, że jak dostajesz bana, to wtedy dostajesz 1 dzień + 1 godzina. Ja tak nie mam. @Edit Na stronce z banami pokazuje, że twój ban minął. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKiTriceps 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Kardzio ale ja dalej nie moge wbić @Edit Jednak ciągle tak mam raz moge wbijać a raz nie . Edytowane 20 Stycznia 2015 przez KuKiTriceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A masz zmienne ip ? mój kuzyn tak ma i ma zmienne ip a ja nie mam zmiennego i mam normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://drcscgo.gameclan.pl/ Sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi