Marti 2 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick:Marti2. Imię:Damian3. Wiek: 164. Znajomość Amx średnie 5. Mikrofon: Tak6. Składka Nie ale będzie7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Marti/193.33.176.116:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: dużo gram, jestem uczciwy, często gram w godzinach, w których nie ma adminów.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: ok.3-4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend): 16-2112. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok.4lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):nie Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Marti 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jeszcze się pytasz. Przesiedziałem z tobą masę godzin na ts. Byłeś aktywnym graczem jeszcze jak ja miałem admina. Jesteś miły oraz kulturalny. Jedyny minus jest taki, że tak późno składasz podanie Witam admina tylko aktywność na forum popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZARY200 11 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 jestem na tak czesto cie widze na serwie ogarniety mądry chłopak witam w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 w 11 punkcie pisze w jakich godzinach grasz a nie o jakiej porze,popraw swoją kulturę wobec niektórych graczy i aktywność na forum Na Nie... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Punkt piąty zjadłeś Za okresem probnym Ogarniety, i czesto gra. Minus to, że masz 1post na forum... To niespełnione wymaganie. Popraw też o jeden stopień kulturę bo centymetr ci do idealnej brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Na tak! Jeden z najbardziej ogarniętych typów jakich znam. Aktywność ogromna! NAdrób tylko wymagania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina na okres próbny napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi