Rock ;) 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Nick:Rock Link do SS:http://www17.zippyshare.com/v/oUcbkLHY/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Rock ==== Admin : LM ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/21/2015 - 09 : 41 : 05 ) Kicked :[NeoBans] Zb Serwer: Cs-Classic.pl [Only DD2] Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=134602 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Rock ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LM' 7 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Na pierwszym ssie dlaczego użyłeś "Cheat Keya" wiem że to było nie na naszym serwerze ale jestem ciekaw że tam dostałeś bana a później wszedłeś do nas. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez -_- Te "Cheat Key" to, to samo co u nas KSG ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rock ;) 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 wiesz weszlem tam i wscisnelem przez pomylke F8 i odrazu bana dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rock ;) 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wiec jak moge juz wejsc na serwer?? bo tamto to byla pomylka muwie weszlem sobie na obcy serwer i weszlem do ct kupilem bron i wcisnelem f8 i odrazu ban a nic nie mialem nie wiem czemu tak sie stalo a moze maja tak ustawione "serwer" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi