Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 1. Nick: Lubie_Naleśniki2. Imię: Norbert3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): ogólnie to zerowe, ale poczytam kilka poradników to będzie 4/10. Dodam fakt że szybko się uczę 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak 11,07 z VIP'em7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Lubie_Nalesniki/193.33.176.134:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: A więc tak:Witam wszystkich nazywam się Norbert. Składam swoje podanie na admina ponieważ uważam że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko. Gram w cs-a kilka lat z przerwami. Jestem ogarniętą osobą, która potrafi stanowczo opanować chaos. Moje doświadczenie z AMX nie jest wielkie, ale jak już wcześniej wspomniałem potrafię się szybko uczyć. Chodzę do liceum i jestem w klasie maturalnej. Maturke pisze z podstawowych przedmiotów i wybieram 3 rozszerzone - FIZYKA - MATEMATYKA - J. ANGIELSKI. Moją słabo stroną jest język polski także przepraszam za interpunkcje . Powadze też życie towarzyskie jak każdy normalny człowiek. lubię imprezować i sobie popić , a najczęściej to w HVN Leszno i te sprawy Interesuję się sportem: SW (Street Workout), siłka, rower, bieganie Dzięki tym sportom wyćwiczyłem sobie nie tylko mięśnie lecz także determinacje która pozwala dążyć do osiągnięcia celu nawet wtedy kiedy jest bardzo ciężko ( Bardzo pomaga w życiu). 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie Przez tyle lat chciałem kupić ale jakoś nigdy nie kupiłem i wiem ze to może być minusem mojego podania :c10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 2 do 4 h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Gram wtedy kiedy mam wolny czas a mam go akurat sporo ponieważ mam ferie do końca stycznia. Nie gram tylko wtedy kiedy jestem na siłce czyli - poniedziałek - środa - piątek - i są to godziny czasami 16-18 albo 17-19. A tak to potrafię nołlajfić cały dzień gdy jest zimno i ciemno na dworze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: z dobre 7 latek z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) NIE - będzie to mój pierwszy admin którego dostanę (chyba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jestem na TAK tylko popraw aktywność na forum. Na serwerze często Cię widzę i da się z Tobą pogadać. Ogarnąć amx nie jest trudno wystarczy trochę pomyśleć Steam kosztuje 17zł na allegro więc to też chyba problemem nie będzie. Każdy musi mieć swój pierwszy raz i myślę, że nadasz się na to stanowisko. WYSTARCZY POMYŚLEĆ !+wiek,+lata gry w cs,+składka,-brak steam, -brak doświadczenia - ale nadrobisz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parabole Tancza XD 12 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym: +GT +składka +Kultura +Staż Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Parabole Tancza XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Przyjęty. Napisz do mnie na pw nick/ip + haslo .<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Przyjęty , zgłoś się do mnie na pw z nick/up + haslo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi