Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Typ Pracy: Avatar na Forum obrazek .jpg Wymiary: takie jak ma avek na forum nie wiem dokładnie ;cRender, Stock: Ładna pani Napis/y: Nalesnik , admin 4FunTematyka: zaskocz mnie ! Kolorystka:zaskocz mnie ! Inne: oczekuje kilku prac zeby móc w czym wybierać... praca która mi się spodoba DOSTANIE LAJKA!!! Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dok??adne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracyTematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory kt??re powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Nalesniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Coś o gotowaniu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dobre , ale szukamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ładnie ładnie Tak w klimacie słowiańskim. leci like ale szukamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Taka Barbie z niej troszkę... to odpada zbyt dużo różu. LEcimy dalej moze skie ktoś znajdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) MAMY TO ! nawet spoko @EditAle za dużo waży ;c i co teraz Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Nalesniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Teraz powinno być dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Oho i teraz mam problem ^^ które wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi