Skocz do zawartości

Screent + skarga

Kubassa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako że nie ma lub nie znalazłem odpowiedniego działu do tego wrzucam to tutaj, proszę od zdjęcie bana a oto screeny:

http://speedy.sh/KedMh/scr.rar

Do tego jednocześnie zkładam skarge na admina któy robił screeny ponieważ wszedłem dziś pierwszy raz od długiego długiego czasu na serwer a ten admin walił screenami na lewo i prawo, jeżeli skanowanie aż tak Was irytuje to wyłącznie obrażenia żeby nie było widać kiedy ktoś je zadaje to wtedy będzie mniej skanów, ale cóż tak to jest jak dzici są adminami....

Synu, najpierw zastosuj się do wzory albo Twoja skarga zostanie odrzucona. Screeny masz czysty, więc ub pewnie dostaniesz jak napiszesz prośbę o ub. Admin ma prawo robić screeny każdemu kto dziwnie gra, zwłaszcza temu co skanuje podejrzanie.

• Like 1

dziekuje za nie oficjalną skargę <3 jak chesz się odwdzięczyć za bana to weź przynajmniej złóż skarge jaki prośbe o ub w odpowiednim dziale a na forum pisze takimi dużymi literami PROŚBY O UB, że mając wade -1.75 wzroku to to przeczytam bez niczego.... i tak jak Bezior gada, mam do tego prawo ja jak i inny admini i nie płacz bo ss masz czyste to graj dalej! :) 

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności