SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wiek: 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: ponad 3 dni i 4 godziny. ~ Jestem w miarę nowy na forum /jestem aktywny/ Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie wiem jaką dokładniej mógłbym porównać rangę do tej, ale posiadałem wiele moderatorów, adminów. Prowadzących itd. Dlaczego akurat Ty?: - Ponieważ, lubię udzielać się na forum, z przyjemnością pomagam innym użytkownikom forum gdy tylko znam odpowiedź, albo próbuję dowiedzieć się dla nich jakichś informacji na temat ich problemu. Mam swój rozum, swoje zdanie. Nie idę za kimś w zaparte. Liczą się fakty. Mam smykałkę do działania w danym dziale jakim chciałbym prowadzić tematy. Znam się doskonale na mechanice CS GO i śledzę na bieżąco wszelkie informacje z CS GO i ze świata gier. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: - Chciałbym móc w pełni prowadzić dział e-sport (csgo), wnosić nowe inicjatywy dotyczące CS GO, (jeżeli to możliwe - organizować jakieś turnieje dla użytkowników i wiele więcej)! Może z biegiem czasu znajdą się jakieś giveawaye związane z CSGO Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Dział "e-sport" (zajmuje się wyłącznie wydarzeniami związanymi z CS:GO) [Rozmawiałem z -_- i pisał, że ta ranga podejdzie pod ten dział] Hm... to chyba wszystko? W głowie tyle pomysłów i niejasności, że nie czym jeszcze mógłbym się podzielić w tym podaniu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wiek odpowiedni, zna się na rzeczy, aktywny, pomocny, wypełni pustkę w tym dziale. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jasne, że na tak Niesamowicie aktywny użytkownik w dziale e-sport CS:GO. Nie widzę żadnych minusów. Rzetelne opisy, wyczerpujące odpowiedzi i zawsze potwierdzone informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jeszcze się pytasz. Czekałem na to podanie. Zna się jak mało kto na csie i to widać. Przyjmować go. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 zdaje mi się że odpowiedzialna osoba na to stanowisko, aktywna na forum w działach. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem jak najbardziej za! Ogarnia tamte działy, wie co się dzieje w GO i aktywnie wszystko na forum opisuje. Można mu dać rangę Gamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi