AdE 24 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 1. Nick:AdE 2. Imię:Damian 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):(7/10) dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak ale po co gadać? 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/AdE/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Damian mam siedemnaście lat i lubię grać w piłkę ręczną.Chciałbym zostać adminem ponieważ coraz rzadziej widuje jakiegokolwiek administratora.A gracze robią co chcą skanują ,nie robią celi, za dużo lm'ów kładą,nadużywają bomb itp. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Myślę że około 5-6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze od 8do 14 i później od 19 a w weekendy od 9 do 15 później około 20 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5-6lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 W sumie uważam, że można by dać Ci szansę, z racji tego, że jesteś bardzo aktywnym graczem, a faktem jest, że obecność adminów ostatnio spada (powodów nie muszę podawać bo są raczej jasne), po za tym starasz się zgłaszać graczy łamiących regulamin na forum jak również na u@, byłeś adminem a więc doświadczenie niejakie masz, nawet wyrażasz chęć zapłacenia składki która nie jest obowiązkowa co również wpływa pozytywnie, jesteś w miarę ogarnięty (przynajmniej mi się tak zaprezentowałeś), lecz nie znam Cię zbyt długo bo nie gram tak dużo jak wcześniej ostatnimi czasy, ogólnie to jestem za okresem próbnym a później się zobaczy, szkoda tylko, że w podpunkcie ósmym się nie rozpisałeś, lecz opisałeś problemy z którymi zapewne chciałbyś walczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym. +wiek +gt -steam -grasz 6h ? +składka (wydajesz swoje pln'y na opłatę nieobowiązkową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na tak. z tego co wiem to brakuję adminów na zm, a jeszcze całkiem nie dawno parę osób pisało żeby zamknąć rekrutacje na admina... Bo jest za dużo adminów. -Gt -Zgłaszasz graczy na u@ -Aktywność w dziale zm -Prezentujesz się jako ogarnięta osoba, takich potrzeba. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi