Looper 4 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 1. Nick: MocarzMX 2. Imię: Eryk 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/MocarzMX/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 20 lat, jestem osobą poważną, kontaktową oraz kulturalną potrafię podejmować szybkie a zarazem trafne decyzje co myślę ze jest dużym atutem podczas bycia adminem. Często gram na serwerze i chciałbym pomóc ogarniać serwer. Czasami nie ma Admina i na serwerze gracze robią co chcą (Miny w drzwiach, czasem czitują). Myślę że jestem lubiany przez większość graczy i że będę się dobrze spełniał w roli admina. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:98587194 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4 godziny dziennie. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze są to rożne godziny ale zdecydowanie godziny wieczorowe i nocne. W weekendy na pewno popołudniami i nocą lecz w ciągu dnia na pewno też znajdę czas na rozgrywkę. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Około 5 lat z przerwami. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem już adminem a nawet posiadam własny serwer na którym gram ze znajomymi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Uważam że jest to odpowiednia osoba na admina spełnia wszystkie kryteria. Myślę ze będzie to jeden z lepszych adminów na serwerze. Łatwo się dogadac ma własne zdanie. Plusem jest odpowiednia znajomość AMX. Często widzę go na serwerze porządny i kulturalny gracz. Samo podanie robi wrażenie co przemawia ze jest skrupulatna przywiązującą uwagę osoba do szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na wielkie Tak. Zapytacie czemu ??-Amx,-GT, -Wiek, -Steam, -Doświadczenie, -Ogarnięty, -Można tak w nieskończoność wymieniać...Jeszcze raz : Tak. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi