Sumekler 53 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 1. Nick: Sumekler 2. Imię: Jarosław 3. Wiek: 16 (17.02.1998) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Jeśli chodzi o adminowanie 9/10 a jeśli o całego amxx'a to 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Sumekler/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nie cierpię opisywać siebie bo nigdy nie wiem co mam napisać no ale jak mus to mus. Nazywam się Jarosław pochodzę z Zabrza aktualnie mieszkam w Niemczech w miejscowości Pegnitz na Bawarii (Bayern). Interesuje się informatyką, muzyką i kinematografią lubię grać w koszykówkę i pływać. Chciałbym zostać adminem ponieważ myślę, że dobrze pełniłem tą funkcję przed przerwą do tego sztuką jest mnie wyprowadzić z równowagi i rzadko działam pod wpływem impulsu. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam ale aktualnie gram na NS 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godzin dziennie od święta może trochę więcej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: Nie mam ustalonych godzin, jest okazja - gram 12. Staż w grze counter strike 1.6: Zacząłem grać w cs'a na przełomie 2008/2009r miałem przerwy ale nie długie.13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Pierwszego admina miałem w 2009 roku i pełniłem tą funkcje na jednym serwerze przez około 1,5 roku, niestety serwer padł a ja chciałem odpocząć od adminowania. Jakiś czas potem powstał nowy serwer i złożyłem podanie odszedłem po 3 miesiącach z powodu braku ogarniętej kadry. Było jeszcze kilka takich sytuacji ale te najbardziej mi utknęły w pamięci. Potem trafiłem na cs-classic COD 350lvl i adminowałem tu parę dobrych miesięcy, niestety byłem zmuszony do zrobienia sobie przerwy no ale wróciłem Chciałbym jeszcze dodać, że od czasu kiedy po raz pierwszy dostałem admina było na mnie może z 10 skarg i każda została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na tak -miły -ogarnięty -składka -micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na Tak +składka +gt +mikro +wiek +steam Jeśli chodzi o amx'a to nikt nie zna go całego perfect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Grasz 2 ,3 godziny dziennie a piszesz że godzin nie masz ustalonych? Tylko ja tego nie rozumiem? Jestem jak na razie na nie Dlaczego? - Masz steam ale nie grasz na nim więc dla mnie brak steam. - Słaba aktywność na forum jak i na serwerze ( mało godzin przegranych , a na forum widzę że się nie wypowiadasz. ) Odrób aktywność. Takie me zdanie Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi