Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich zakończyliśmy pierwszą odsłonę ELITY FFA !Oto wyniki:Najlepszy gracz FFA - Kav Najlepszy administrator - Kitol, Natalja, Doktor Hajs Osoba z najlepszym poczuciem humoru - e'K Najbardziej lubiana - Kinga Najbardziej rozpoznawalna - Natalja Najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA - Hames Największy spinacz - ACAB 1905 Największy podrywacz z serwera - MowiezGestem(Damian)Jestem Osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - H3@DSH00T Bardzo dziękuję wszystkim, którzy poświęcili te 3 minuty swojego życia na zgłoszenie swoich typów Oczywiście gratuluje wszystkim zwycięzcą Dziękuje również dodoBICEPS za pomoc w liczeniu wszystkich głosów Tak jak wspominałam - elitę będę odświeżać co 3 miesiące (czyli następna w kwietniu) i mam nadzieje że będzie równie wielkie zainteresowanie nią. Do zobaczenia ! Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Kinga 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Oo! Nawet miejsce dla mnie się znalazło Gratuluję wszystkim, którzy się znaleźli na liście Pozdrawiam i czekamy do kwietnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No nie Zostałem największym podrywaczem serio? przecież ja nic nie robię Mam nadzieję że w kwietniu zostanę wybrany też lecz nie jako podrywacz ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Gratuluję /temat podpinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 I Hamesik jako największy spamer xD. Nic nowego XD i gratulacje wszystkim xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Damian ciesz sie, ze z czegos Cie kojarzą xd 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 o proszę Miło bardzo, troszke mnie to zdziwilo Gratuluje calej reszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gratuluje zwycięzcom i powodzenia wszystkim w następnej odsłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gratki Damianku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dopiero co zacząłem wbijać na forum i to zobaczyłem,a co mnie zdziwiło?? NIE MA TU MNIE!! Ale to tylko dlatego, że wtedy jeszcze u was nie grałem Mam nadzieję, że w kwitniu znajdę się na tej liście, a póki co - opóźnione gratulacje dla tych co już teraz są na liście XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Gratulacje ELITO! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekopr 1 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zgodzę się z tym że Doktor Hajs to najlepszy administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Koniec Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi