FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: FunnyPuma ^^ 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 15 (rocznikowo) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/FunnyPuma%20%5E%5E/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Przemek, chodzę do II klasy gimnazjum. Po mimo mojego niezbyt wysokiego wieku, myślę, że wg graczy/adminów jestem w miarę ogarniętą osobą. Lubię grać na tym serwerze, jest miła atmosfera, administracja. Natomiast adminem chciałbym zostać z kilku powodów. Chciałbym wesprzeć serwer finansowo (każdy grosz się liczy ), często gdy nie ma admina gracze ogólnie mówiąc łamią regulamin. Chciałbym pomóc adminom, myślę, że każda pomoc się przyda . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam, STEAM_0:0:83653991 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze to godziny popołudniowe i/wieczorowe. W weekendy można mnie spotkać o każdej porze. 12. Staż w grze counter strike 1.6 Kilka lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, obecnie jestem też na DR. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez FunnyPuma ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na Tak. amx + wiek +/- steam + składka + mikrofon + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezec! aka Husarz 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na tak -ogarnie -steam -wiek moze być aby mutacja była -Składka -micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na wielkie TAK. Na DR jest ogarnięty, można z nim "normalnie" porozmawiać ;d, co najważniejsze jest Administratorem DR. Jeśli daje sobie rade na DR to czemu nie da rady tu?? . inne argumenty: -Składka, -Steam, -Amx ;D Tylko mam nadzieje, że nas na DR nie opuścisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem na tak.Czemu ?-GT,-Wiek to tylko liczba..-Doświadczenie, -Steam, -Ogarnięty,Miły, Jeszcze raz Wielkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jestem na Tak +wiek +steam +gt +mikro +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na tak -wiek -micro -składka -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jestem na TAK, powody: +składka, +wiek +gt + a od siebie dodam że bardzo dobrze się współpracuje z puma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Większośc ludzi nie czyta chyba nawet jego podania ... Jak można dać + jako wiek jeżeli on ma 14 lat ludzie -.- Jeżeli jestes adminem na dr i znajdujesz czas na to aby opiekowac sie dziennie po 3h kazdym serwerem spoczko jestem na tak. +gt +steam +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looper 4 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Na tak -składka -ogar -mikrofon -gt Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Looper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 1. Nick: FunnyPuma ^^ 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 15 (rocznikowo) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Przemek, chodzę do II klasy gimnazjum. Po mimo mojego niezbyt wysokiego wieku, myślę, że wg graczy/adminów jestem w miarę ogarniętą osobą. Lubię grać na tym serwerze, jest miła atmosfera, administracja. Natomiast adminem chciałbym zostać z kilku powodów. Chciałbym wesprzeć serwer finansowo (każdy grosz się liczy ), często gdy nie ma admina gracze ogólnie mówiąc łamią regulamin. Chciałbym pomóc adminom, myślę, że każda pomoc się przyda . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam, STEAM_0:0:83653991 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze to godziny popołudniowe i/wieczorowe. W weekendy można mnie spotkać o każdej porze. 12. Staż w grze counter strike 1.6 Kilka lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, obecnie jestem też na DR. Link do GT nie działa, popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi