ExtaZza 2 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 1. Nick:ExtaZza2. Imię:Waldemar3. Wiek:224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie czyli moja znajomość Amx (3/10) ( mogę poprawić swoją znajomość z amx z tym nie ma najmniejszego problemu)5. Mikrofon(Tak/Nie):Ależ oczywiście.6. Składka(Tak/Nie):Tak. jeżeli to coś zmieni bądź pomoże to owszem czemu nie. 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam Serdecznie, mam na imię Waldemar , pochodzę z dolnego śląska aktualnie mieszka na nie wielkiej wiosce położonej nie daleko Wrocławia, na co dzień pracuje w zawodzie jako pilarz , co do wolnego czasu od pracy znajdzie się zawsze gdy go potrzebuje , Co robię w wolnym czasie ? Uczę się języka niemieckiego , imprezuje , spędzam czas z wami czyli grając na COD Mod 45k . Co do mojej osoby jestem, bezkonfliktowy, wygadany , dowcipny (dla jasności lubię się śmiać zawsze dlatego staram się robić tak aby było zabawnie ) Inteligentny , poważny, szczery,odpowiedzialny to chyba by było na tyle z mojej strony . Myślę że by tutaj się przydała moja osoba, dlaczego? Pomogę zawsze , czegoś nie wiesz ? wytłumaczę. grasz na nielegalnych oprogramowaniach w CS? Zbanuje!!! , dlatego apeluje o miano Admina gdyż nigdy nie miałem okazji nim zostać, a wiem o tym że poradził bym sobie(Wezmę to na klate) i każdy by był zadowolony jak i wy jak i ja ! Z poważaniem ExtaZza . Pozdrawiam serdecznie oraz całuje gorąco, oraz proszę niezmiernie o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania !!! 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie posiadam, na dniach będzie w moim posiadaniu .10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: czasu poświęcić mogę tyle ile będzie potrzeba, czyli nawet 10h jak będzie potrzeba nie widzę problemu : )11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze jestem tylko i wyłącznie popołudniu co do weekendu to jestem na bieżąco czyli można tak powiedzieć że cały czas można mnie zastać tutaj . 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Co do stażu to jak się nie mylę to w 14 roku mojego życia już pogrywałem w CS.1.6 . czyli na to wychodzi że 8 lat . 13. Czy byłeś już adminem? Tak naprawdę to nie byłem nigdy adminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezec! aka Husarz 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Na tak -aktywny -może ogarniać -amx -doswiadcznie (-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym, ponieważ słabo znasz amx ale reszta na +. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezec! aka Husarz 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Na tak -aktywny -może ogarniać -amx słabo -doswiadcznie (-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Gdyby nie to, że skopiowałeś poprzednie podanie to nie byłoby problemu, bo nie świadczyłoby to o tym, że jesteś leniwy ale .. Jestem na Tak: -Aktywność -Składka -Mikrofon A amx to nie problem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na Tak ale za okresem próbnym -amx -godzinki na serwie i przyda sie nowy admin bo jest 3 na serwie a i zły link do gt Edytowane 22 Stycznia 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jestem na Nie, dlaczego? -Popraw aktywność na forum (masz tylko 18h), wypowiadaj się na różne tematy. -amx -mało godzin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na TAK ale okres próbny -Amx szybko pójdzie -Micro -Staż Przyda się nowy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przyjęty na okres próbny. Pisz PW. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi