Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Demka są? Są.Widoczny czit tak?Ale nikt nie bierze pod uwagę kilku rzeczy.Amfetamina był w robocie Dwa! Gracz który rozkręcił mu demo wcześniej pisał na niego skargę ( nie lubi go )Trzy, jest coś takiego że można skopiować Ip. Cztery, mógł grać jego brat lub kolega na jego komputerze.Nawet jeśli Amfetaminie nie wierzycie prosiłbym o drugą szansę dla niego.Ludzie! Ogarnijcie się.Po co ktoś kto daje bany, sprawdza czitów, a wcześniej ich uporczywie zgłasza (zanim był admem)miałby czitować?!Jeżeli nie potraficie stanąć za swoim kolegą, a dla mnie bynajmniej przyjacielem to nie jesteście ludźmi.(mowa tu do adminów dd2.)Jeżeli tak ma być to ja mogę podziękować za admina. Bo nie chcę pracować w takiej atmosferze. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Mazowiecki Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 1.Kto nagrał amfetamine na dyktafon i gadał jego głosem? 2.Admin i gracz to równość? 3.To był admin który liczył na staty 4.Nie poszło mu i sie odpalił proste dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 1.Kto nagrał amfetamine na dyktafon i gadał jego głosem? 2.Admin i gracz to równość? 3.To był admin który liczył na staty 4.Nie poszło mu i sie odpalił proste dziękuje. Bądź najpierw na serwie potem gadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kto wam nagadał takich głupot? Jak można skopiować czyjeś IP?Ktoś mógł się podczepić do jego routera, ale musiał mieszkać koło niego(mieć hasło do sieci WIFI, chyba ze jest aż tak inteligentny, że pozwala sąsiadom korzystać z jego internetu) lub siedzieć na jego kompie. Czy wy naprawdę wierzycie we wszystko co usłyszcie? Normalnie mamy hackerów światowej skali na sieci, gościu ustawia sobie IP innych, szkoda że nie ustawił sobie mojego IP, mialby całą sieć dla siebie i admina na każdym serwerze. IP i SID się zgadza, więc grał on lub ktoś na jego kompie, mnie nie interesuje kto, bo nie będziemy tego sprawdzać, bo to nie nasza wina, on odpowiada za admina, nie my. Nie dam UB komuś kto czitował tylko dlatego, że grał na kompie admina. Nie daje UB w przypadku zmiennego IP i nie dam w przypadku admina. Nie pozwolę na to by ktoś mu tego bana zdjął, będę to sprawdzał. Dając mu UB, musiałbym odbanować masę innych osób, które tłumaczą się graniem ich braci, sióstr, matek, ojców na ich komputerach. Trzy, jest coś takiego że można skopiować Ip. Nie wiem który inteligentny odpowiada takie plotki, ale prędzej chodziło mu o zmianę IP przez hotspoty, a nie ustawienie sobie czyjegoś IP, wyobrażasz sobie ustawianie czyjegoś IP? ^ ^ Pomyślcie zanim coś napiszecie, bo nie da się tak o ustawić sobie czyjegoś IP przez program. On Bogiem nie jest, skoro nie dopilnował kompa, to teraz za to zapłaci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi