Bru[t]al 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Stopniowo będę dodawał prace które wykonałem sam oraz ze zleceń naszych graczy Zdjęcia sygnatur których zdjęcia wydają się ciemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wszystkie sygnatury robisz tylko w jednym stylu - po co? Rendery nie są dobrze wtopione, tło dobierasz całkiem dobrze, ale praca jest mimo tego pusta. Czegoś mi brakuje, bo jest tylko same tło nic więcej. W pierwszej pracy jest za mocny kontrast i postać trochę jest przyciemniona na twarzy, a z góry prześwietlona. Podobnie jest w następnej. Sygnatury i tak nie w moim stylu, ale ucz się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @ up prace są jaśniejsze ale nie wiem czemu tutaj są takie ciemne widać to na sygnaturze 4 ale mimo to dzieki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jak Ci zostaje pustka gdzieś tam z boku, to weź przykadruj trochę, od razu ładniej jest :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 jak sie kliknie na prace to jest jasniejsza : ))) mogles zalinkowac te obrazki i wkleic przez opcje IMG link : )) to by było normalnie :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @ up Próbowałem albo coś źle robie albo coś sie spieprzylo bo wgl nie widać więcej linków : d no ale jak mówisz to niech już zostaną ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slodziak 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Całkiem, całkiem.. ja lepszych nie zrobiłbym ;x Ale spoko są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi