jasio Boyka 16 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam,chciałbym wrzucic ssy które dostałem tylko nigdzie ich nie mam,pisałem o tym z opiekunem serwera, szukałem we wszystkie możłiwe sposoby opisane na forum w poradniku i nie ma ssow, według opiekuna serwa to błąd mojej wersji csa. Tyle miesięcy grania na serwie vip, premka psu w du..., nigdy nie czitowałęm, a teraz przez głupie ssy serwa innego muszę szukać poradzcie co robić, może adm,ktory robił ssy kilerekPL posiada te ssy moze mu się zapisują na dysku to niech mi pdeśle emailem to je wstawie, bo na tą chwile nie mam co wstawić. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi