ToMasz 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 1. Nick:ToMasz2. Imię:Tomasz3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):nie dziala musze kupic nowy 6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT** nie mam8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: czemu ja mam zostac adminem??po piersze malo jest adminow na tym serverze a cziterow duzo,server mi sie bardzo podoba bede czesto siedzial ranon czy wieczorem :Dl,icze na szybka odpowiedz 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak 0:1:178399610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ile sie da,mysle ze 3-411. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze rano i wieczorem weekend jak trzeba cale dnie12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok. 5 lat przerwa 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* jasne ze bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Stary Ty wgl wymagań nie spełniasz konto dla podania a gt to każdy gracz ma praktycznie zerowa aktywność na forum a na serwie pewnie niewielka jestem na nie, spróbuj jak nadrobisz aktywność i bedziesz spełniał wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Odrzucone - brak linku do gt , nie masz 20lat , nie potrzebuje oszustów na serwerze . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 po piersze malo jest adminow na tym serverze a cziterow duzo,server mi sie bardzo podoba bede czesto siedzial ranon czy wieczorem :Dl,icze na szybka odpowiedz 1. Ortografia u ciebie słaba jak na 20 lat 2.http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.134:27015/top_players/?query=ToMasz&Search=Search masz 3h ma serwerze i już admin? 3. Konto do podania Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi