Invalid 4 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Legolas będzie bogaty!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invalid 4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 I już nie będzie.... LDLC Flusha 8-27 rip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invalid 4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Hyphen vs OH - 35%-65%. OH gralo dobrze z GG, nie wiem czemu tutaj mieliby przegrac. Postawilem na nich. Epsilon vs 3DMAX - przewaga Epsilonu, polecam na nich bet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Jest sens pisania o betach bez żadnego uzasadnienia i z nazwą tematu ldlc vs fnatic ? Tytuł możesz zmienić sam. "Epsilon vs 3DMAX - przewaga Epsilonu, polecam na nich bet." 3dmax jest słabe ale epsilon nie jest w formie. Uważam, że epsilon wygra ale takich meczy się nie obstawia bo to bo1 z NIEPEWNYMI drużynami. Bez sensu betować nie czytając informacji o meczu. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invalid 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czemu bez uzasadnienia? Napisałem tylko procenty ponieważ jak ktoś oglądał wcześniejszą ich grę OH vs GG to wiadomo, że teraz ten wygrają bez jakiś większych problemów. Co do nazwy tematu jest taka gdyż nie było dla mnie sensu zakładania już kolejnego tematu(po co zaśmiecać dział? Jak już to mogę napisać do moderatora z prośbą o zmianę tytułu). Później dopisze dzisiejsze gry, bo trzeba się odrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi