Suprize 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mam pytanko. Gdy jesteś w kampie, i gdy postawisz tzn "Laser mina" Czy można ją naprawiać. Chodzi mi oto gdy wchodzi np: zombi i cie obija tego lm,a ty póżniej sobie go naprawiasz. Czy to jest dozwolone?. Bo chciałbym tak robić ale nie wiem czy dostane bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 kiedyś była dyskusja na temat odnawiania lm'ów, znajdziesz ten temat za pewnie w archiwum, lecz wynikało z tej dyskusji, że odnawianie lm'ów jest dozwolone dlatego też sam to robię, po za tym nie ma wzmianki w regulaminie na ten temat, tak więc nie widzę problemu jakby ktoś sobie lm'a odnawiał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi