Pride 544 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 16 lat Kontakt: Steam - Pride Twój nick na TS3: Pride Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ostatnio odpadło kilku adminów, chcę pomóc w ogarnianiu kanałów i rang użytkowników, tak aby nasz teamspeak rozwijał się jak najprężniej i aby użytkownicy byli zadowoleni. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Myślę, że 7 Ile czasu spędzasz na TS3: Około 5-6 godzin dziennie. Czasami mniej czasami więcej, wiadomo, każdemu może coś wypaść. W weekendy siedzę stanowczo dłużej, chyba, że gdzieś wyjeżdżam. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nigdy nie miałem admina na teamspeaku, aczkolwiek zawsze musi być pierwszy raz Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Ukończone 16 lat Jest Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 Jest Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 Jest Przynajmniej 35 sensownych postów i 15 godzin na forum Jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Jest Posiadanie mikrofonu Jest Posiadanie konta na forum minimum 14 dni Jest Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Pride 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jestem na tak. Pride, jest aktywny na forum oraz na ts3, ogarnie na pewno, kulture ma, nic tylko brać !XD Gdybyś czegoś nie wiedział zawsze możesz do mnie napisać to ci wyjaśnię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ja rowniez na TAK ogarniety,przebywa caly czas na ts'ie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Spełnia wymogi, jest osobą kulturalną oraz ogarniętą. Wiele spędza czasu na TS3. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oczywiście że na tak Aktywny na ts'ie jak i na forum. Posiada dobry kontakt z administracją. Przyda się taki aktywny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Miły, kulturalny, aktywny, siedzi cały dzień na tym ts'ie. Czego chcieć więcej? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi