Compatiable 1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, otóż: 1. Nick: Compatiable [t]2. Imię: Bartosz.3. Wiek: 15 lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): - tak powiem na 5/10, muszę się jeszcze podszkolić.5. Mikrofon(Tak/Nie) - tak.6. Składka(Tak/Nie): - tak.7. Link do swojego GT**: - http://www.gametracker.com/player/Compatiable%20%5Bt%5D/193.33.176.134:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Z tego co widzę to na serwerze nie ma adminów w tym samym czasie co ja i są cheaterzy. Jeżeli bym miał chociaż szansę dołączenia do grona adminów, to bym napewno ogarniał tą sprawę codziennie. W godzinach wieczornych rzadko spotykam admina.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:7645466810. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Często gram po 5-6h. Tak po szkole to gram z 3-6h nawet 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Rano wstaję 8:00 - 9:00 i wchodzę na kompa, a następnie odpalam cs'a wieczorem jestem zawsze o 19-20 i gram do 24 - 1:0012. Staż w grze Counter Strike 1.6: 1 Rok 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) - jeszcze nie byłem. Pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Compatiable 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaheq 1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jestem na tak, też zauważyłem że dużo odpałów gra Pozdrawiami oczywiscie 10/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Compatiable , lukasheq - hmm.. dziwne jest to jak dla mnie a zwlaszcza ze lukaheq zalozyl konto dzisiaj tuz po napisaniu Twojego podania i odrazu wypowiedział się na forum w Twoim podaniu , dziwne czekam na kogos , kto sprawdzi ip uzytkownikow. Potem bede inaczej dzialal :-) Edytowane 24 Stycznia 2015 przez S}{aDoW IP są różne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compatiable 1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Haze nie masz co sprawdzać ip. To jest kolega z serwera 4FUN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Słaba aktywność na forum oraz twój wiek i amx nie przekonują mnie do pozytywnej opini na temat tego podania. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Wiesz, gdyby nie podejżenia o multikonto i wypowiedź we własnym podaniu byłbym na tak. Ale z wyżej wymienionych powodów jestem jak narazie wsprzeciw dodania Ci flag. @Edit. Pragnę dodać, że wiek nie ma znaczenia, ja mam 14 lat i jakoś sobie radze + mam adminów na dwóch serwerach z tej sieci. Nie, nie chwalę się xd Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compatiable 1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Słaba aktywność na forum oraz twój wiek i amx nie przekonują mnie do pozytywnej opini na temat tego podania. Jestem na Nie. Może i słaba aktywność na forum, ale to się poprawi. Na wiek nie patrz, wejdzie ci taki 20 latek i jest kompletnym nieogarem, a wejdzie 15 latek i ogarnia jak nikt inny. A Amx se podszkolę spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Na nie.. Spamujesz w podaniu, słaba aktywność na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) + Warn Jeżeli serwer potrzebuje administratorów, to proszę o otwarcie tematu przez opiekuna. Na razie: /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi