Cracovia_ 0 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Imię: Adrian Wiek: 17lat Kontakt: Steam - Ad|xe|{ Twój nick na TS3: Cracovia_ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się u Was na to stanowisko ze względu iż siedzę tutaj z przyjaciółmi na tym serwerze TS3. Cały czas widzę jak ktoś przychodzi i czeka na rangi bo nie może się ruszyć. Chcę takim właśnie osobom pomagać, pilnować kultury na serwerze. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Myślę że 7/10 Ile czasu spędzasz na TS3: 3-7h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak, posiadam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem swój własny serwer, razem z przyjacielem więc moje doświadczenie jest bardzo wysokie. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cracovia_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Yyy... ani razu cię na ts'ie nie widziałem. Na forum również, dopiero kilka minut temu założyłeś konto. Nie chcę w to wnikać, ale jak możesz mieć taki kontakt z administracją?! Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Hahahaha nie :D Raz Ciebie tylko na ts widziałem, konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Siedzę na Ts jakoś Ciebie nie widziałem ( może raz ) Więc nie możliwe że tyle godzin spędzasz na TS. Wątpię że masz taki kontakt z administracją. Konto na forum dla podania. Nie. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na NIE . -Niespełniasz wymagań Wydaje mi się że nawet wymagań nie przeczytałeś .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi