Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Co wy na to aby usunąć dział '' Minecraft '' a zamiast niego dodać GTA V? Jak wiemy niedługo wychodzi gta v na pc. A z tym bardzo dużo modyfikacji , ulepszeń do tej gry. Myślę że ten dział by miał większe zainteresowanie niż Minecraft. W minecraft jak sami widzicie brak zainteresowania. Chciałbym jeszcze poruszyć poddziały w Innych Grach jak i Gry na Konsole. Poddziały do dodania '' Inne Gry '': '' FreeToPlay '' '' Gry przeglądarkowe'' Poddziały do '' Gry na Konsole'' : '' Xbox One / 360 '' '' PlayStation 3 / 4 '' '' PSP Vita '' Poddziały do GTA V - '' Ogólnie o GTA V '' '' Modyfikacje / Glitche '' '' Nowości '' '' Pytania / Problemy '' '' Media '' Chciałbym jeszcze przypomnieć że miały zostać dodany subfora do działu '' Komputery '' - Pytania i problemy - Kupno i Modernizacja Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Omega * 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem ZA ! xd to dobry pomysł bo teraz GTA V będzie bardzo popularne a Minecraft to praktycznie mało kto już w to gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem za! W dziale minecraft świeci pustką. Zdajemy sobie sprawę jaka będzie po wyjściu GTA V na PC aktywność w być może nowo utworzonym dziale z tą grą. Bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Również jestem za tym, aby dodać ten dział. Za jakiś czas GTA V będzie bardzo popularne, a wiąże się to z tym, że dział będzie tętnić życiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Również jestem za, jak jest pustka to można zmienić na pewno będzie ciekawiej niż z Minecraftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Gta V juz jest popularne xD jestem za. Proponuje jeszcze dodać tam Glitche bo znam bardzo duzo glitchow Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Pebble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem ZA ,grałem w to z rok i wiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na TAK. Dobra inicjatywa! Jestem również za tym, aby dodać dział 'ekipa' można byłoby tam tworzyć ekipy i wspólnie grać. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jestem za bo minecraft schodzi na psy więc lepiej na gta V a na pc wychodzi w marcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem za.+-ik za pomysłowość. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Działy dodany, brakuje opisu do GTA, wiec podeślij co mam wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi