Tr0l 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 1. Serwer: Cod 45001 lvl 2. Nick: Tr0l 3. Imię: Mikołaj 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 7 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: 14 h 9. Opisać siebie: Jestem dosyć spokojny i miły i staram się zgłaszać cziterów na u@ do admina.Lubie grać w piłkę nożna i jeździć quadem 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram sporo na tym serwerze rano i widzę czasami odpaleńców lub dzieci które wyzywają się, a wtedy nie ma admina, a ludzi bardzo to denerwuje. Więc chce temu zapobiec. 11. Linki do reklam: http://ganjaskill.eu/viewtopic.php?p=47000#47000 http://cs-podgrodzie.cba.pl/viewtopic.php?p=3478#3478 http://cspukawka.pl/viewtopic.php?p=93547#93547 http://cs-tymbark.xaa.pl/viewtopic.php?p=4879#4879 http://cs-posttrzelaj.cba.pl/viewtopic.php?p=3835#3835 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; zrobie mu ssy i dam perma pt : Wstaw ssy na Cs-classic.pl -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżnie a potem ban na 10 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 ogarniety koles i czesto gra reklamy sa (a to podstawa) na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 NIE- masz warna- nadrób czas na forum- na serwerze nie grasz dosyć często (18h) masz na swoim koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 -Ktoś używa dopalaczy; zrobie mu ssy i dam perma pt : Wstaw ssy na Cs-classic.pl amx 7/10 ? a nawet nie wiesz na czym polega robienie ss'ów, oświecę cie bany po ss'ach są dawane automatycznie.masz warna na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Na nie- masz warna - nadrób czas na forum - nie widzę Cie za często na serwie *- I tak wgl jak zrobisz ss.y to ban leci automatycznie więc wątpię w twoje umiejetności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Hmm... jakos nie widze cie jako admina na 45k.Niezbyt ogarniasz. Malo sie udzielasz. Tak jakby wgl cie nie bylo na serwie.Malo masz bodzin spedzonych na serwerze. Nadrob sobie to no i takze aktywnosc na forum tez sie liczy.Ten warn... Odpracuj go reklamami. Ogolnie mnie nie przekonalo twoje podanie. Wiec narazie [...] poniewaz :- malo spedzasz na forum- warn- mala aktywnosc na serwie- niezbyt ogarniasz... nie.PS: Daj piwko za rozpisanie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na nie. Jak dla mnie widzac Cie na serwie uważam ze nie ogarniasz, zero kontakru z graczami. Ogarniecie minimalne, z tymi ss-mi wileki + . pograj troche, odpracuj warna i wtedy skladaj nowe podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 na niee... mało aktywnosc na forum i serwie .. warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juli@n 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na tak. Ogarnia czeso na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mam pytanie jak możecie nie widzieć go na serwerze skoro ma prawie 30 h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jestem na Nie .Zbyt mało cie widze na serwerze .masz warna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 theenjoyplay odpracowałem warna ... patrz dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania u Cygana 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na tAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 O odpracowales warna. No i dobrze. Starasz sie i tak dalej. Aktywnosc tez juz lepsza. Widuje cie czesciej na serwie. Teraz na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQwerty 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jestem na TAK . Dlaczego ? Moim zdaniem jest mily , inteligentny , bedzie umial zadbac o serwer , ma reklamy oraz czesto jest na serwerze oraz posiada steama ( wiekszosc adminow nie ma )Czego chciec wiecej ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Na tak mozemy mu dac szanse , wiek , amx ,skladka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 na tak, amx, wiek wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LySy 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Na TAK ogarnięty,bywa na serwie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zmieniam zdanieTAK- nie masz warna- reklamy - nadrobiłes h na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi