NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Imię: Łukasz Wiek: 17 Kontakt: gg 6661600 Twój nick na TS3: tanLey~ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Cóż, jestem na tej serwerowni już dłuższy czas i od początku mojego pobytu tutaj wiele czasu spędzam na tsie. Myślę, że dosyć spora liczba osób mnie zna lub chociaż kojarzy i chyba jakoś specjalnie nikomu nie podpadłem. Składam podanie, ponieważ chcę się sprawdzić w tej roli, pomagać innym użytkownikom tsa i co nieco się nauczyć. Nie mam w tym doświadczenia, ale sądzę, że nie jest to takie trudne do nauczenia, a że znam się dobrze z BezImiennym i Shanell to raczej nie powinno być problemów z tym, aby mnie trochę poduczyli. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 7,5 Ile czasu spędzasz na TS3: W dni robocze 4-7h, dni wolne nawet do 12h dziennie. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 5 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Żadne Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak @-_-, warn zostanie odrobiony najpóźniej 29 stycznia, mam telefon na abonament i muszę jakoś skombinować wysłanie smsa, ale to da się załatwić. @@ Warn odrobiony. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez NiE RoB Mi SsOw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na tak. Łukaszku, dużo no lajfisz na ts3 więc czemu nie ?;d tam nic trudnego nie ma do robienia, najtrudniej to tylko dawanie rang jak jest kilku typa bo syf robią xD. Kulturę też masz git i dogadujesz się z każdym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oczywiście że na tak. Co wejdę na ts'a to widzę że jest stanley. Jest bardzo aktywny na tsie. Z aktywnością na forum trochę słabiej. BezImiennyy Cie poduczy i będzie git. Przyda się aktywny adm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Odrób warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na tak, aktywny na ts'ie , kulturalny, ogarnięty a admina w minute załapiesz Bezi pomoże jak i mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na Tak. micro + duża aktywność na ts + wiek + kultura + ogar + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na tak -micro -wiek -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja także jestem na tak. Stanley to ogar z pełną kulturką . Siedzi tam non stop to niech się do czegoś przyda i pomoże jako admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na tak. Wiem, że ogarnie admina bo to nie jest trudne, w razie czego mu pomogę. Jest kulturalny i ma duży staż na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajaranyWariat 4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Oczywiście że na tak czas spędzany na ts3 to duży + naprawdę długo tam siedzisz wieć jak najbardziej na tak. Pozatym ma już rangę i staż u was:) Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi