Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: MowiezGestem(Kinga)Jestem 2. Imię: Kinga 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx (0/10): 4/5 ale wszystkiego się nauczę 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/MowiezGestem%28Kinga%29Jestem/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam wszystkich No to mam na imię Kinga, jestem ze Śląska. Interesuje się psychologią. Jestem osoba pozytywną, łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi. Postanowiłam złożyć podanie na admina gdyż jestem tutaj już bardzo długo, adminów brakuje a ja też potrzebuje jakiejś "odmiany". Nie miałam nigdy styczności z taka funkcja ale nauczenie się tego nie zajmie mi długo. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:2046590 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Kilka godzin dziennie, w zależności od nauki etc 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 14- 22 (często jestem także z rana ) w weekendy od rana 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: około 1,5 roku 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Nie @Ziele - raz Cię zabiłam i wtedy od razu mi ssy dałeś botq Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Kinga 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wielkie TAAAAAAAAAAAAAAK. -steam -wiek -aktywność na forum jak i serwerze -lubiana, szanowana Idealna osoba na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na tak + Znana i lubiana + Mutacja jest XDDDDDDDDDDDD + Wymagania + steam + składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na TAK -Steam -składka -wiek -dużo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na Tak dziewczyna spełnia warunki takie jak : -Steam -Składka -Kultura +/- -Amx się nauczysz też miałem z tym problemy -Zgłasza czity na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na Tak -wymagania spełnia -rozpoznawalna -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 NA TAK ! + Aktywna +składka +steam +wiek +kulturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Bardzo DUŻE TAK! - wymagania - duża aktywność na forum/serwerze - zna się na czitach - zgłasza cziterów - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 KINGA NA ADMINA!! Wielkie Tak:Zgłasza cheatów,wiek,składka,steam,staż na CSC,miła,rozpoznawalna,ogarnięta,i wiele innych pozytywów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kinga?!!?!?!!?!?!?!?! PEWNIE ŻE TAK!!! Kinga jest baardzo miłą, kulturalną osobą. Zawsze wesoła, da się z nią porozmawiać na ts. Posiada steam, wiek również "spełnia" wymagania, ogarnięta ( ) ale skilla to nie masz xDD. Wielkie Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ogarnięta, miła, pamiętam ja zawsze jak na galę szła, gdy nie umiała grać i mnie raz zabiła = fart. Hahah no na TAK kotku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi