Smoku13 50 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 1. Nick: ~[GRIM.R34P3R.13]~ 2. Imię: Eryk 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie) : Niestety nie mogę dojść czemu nie działa :/ 6. Składka(Tak/Nie): Jeśli konieczna 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Smoku13/193.33.177.87:27051/ <--- grałem jako smoku13 obecnie od zmiany nicku ---> http://www.gametracker.com/player/~%5BGRIM.R34P3R.13%5D~/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: no to ponownie się opisać... Jestem Eryk, mam 19 lat, pochodzę ze wsi Wieliszew niedaleko Warszawy, do Warszawy chodzę do szkoły, 3 Technikum Samochodowego klasa "Mercedesa", interesuję się motoryzacją ale tylko częścią 4-kołową, piłką nożną bardziej grą niż oglądaniem meczy.. Czemu miałbym zostać adminem ? no cóż.. odkąd zrezygnowałem troszeczkę się zmieniło i wbijając na serwer jednak często nie ma żadnego admina a są odpały, tj. ostatnio pół godziny trzeba było czekać aż jednemu się znudziło, chcę utrzymywać porządek na serwerze aby inni gracze mogli cieszyć się grą a nie siedzieć na spekcie w oczekiwaniu aż taki "idiota" sobie pójdzie.. no to tyle 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: z racji tego że teraz mam szkołę to tak nie mogę bliżej określić ale napewno 2-3 h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: to już jest uzależnione od czasu lekcji/praktyk, w weekendy też w nocy gram, w weekendy to różnie bywa w niedzielę napewno po 21 do 24 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: rok 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 hehheh kolejna morda podanie dała :D mikro se nowe zespawaj doświadczenie masz, graczem jesteś dobrym, nie miałem z Tobą żadnych problemów i sam mnie wołasz na serwa zrobić porządek jesteś ambitnym chłopakiem i wiem, że dasz se rado jako admin po raz kolejny można CI zaufać i widać, że się starasz, wymagania spełniasz dobrze by było jakbyś steama miał bo możesz mieć rodzinkę jak Leilo kiedyś jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No kolega do nocek Miły, ogarnięty , doświadczony /staz jako admin i jeszcze na tym serwie, na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na tak, trzeba nam adminów, a Ty nie sprawiasz problemów, więc chętnie bym zobaczył Cię w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie mam nic przeciwko. Jestem na tak. Doświadczony, znany stały gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Widzę ktoś wielki come back urządza. Gracz doświadczony i już znamy się długo, miły, pomocny i kulturalny. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem na tak smoku już troche gra na serwerze. -Kultura. -Pomaga u@. -Miał już admina na bf2. -Widzę go na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem na TAK. Gracz kulturalny, ogarniety, mial juz admina na bf2, wiek, jest aktywny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Oczywiście że jestem na TAK. Bardzo spoko gość, ogarnięty, aktywny, spoko się z nim gada, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK 6 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Gracz doświadczony. Tylko na nowym nicku go mało widywałem, ogólnie rzecz biorąc JESTEM NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w temacie "Nie masz rangi wejdź" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi