K0wAl 110 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 1. Nick:K0wAl 2. Imię:Wojtek 3. Wiek: 17(rocznikowo 18) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie)Niestety nie, potrafie inaczej komunikowac sie z innymi graczami (jesli bedzie bardzo potrzebne to dokupie) 6. Składka(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/K0wAl/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** Chodze do drugiej klasy liceum Czas rozdzielam glownie na szkole, silownie i CS (to moja pasja) Czemu to ja powinien zostac adminem?: Mysle ze powinienem zostac adminem, poniewaz spedzam na serwerze prawie caly swoj wolny czas jaki moge poswiecic (tak jestem noł lajfem )Mysle te ze kazdy kto choc troche pogral na serwerze mnie zna. Ogarniam to stanowisko, potrafie odroznic dobrego gracza od czitera, zawsze zglaszam na u@, steam, ewentualnie gg adminowi powiadomienie o cziterach, nagrywalem nawet dema wstawiajac w odpowiednie miejsce na forum, drecze adminow tak dlugo, az zbanuja delikwenta; postanowilem sam sie zglosic na admina, poniewaz nie zawsze jest admin na serwerze gg czy steam a ja np. jestem, poza tym admini sami juz mnie prosili o to abym zlozyl podanie a nie ich dreczyl 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID) STEAM_0:1:47722436 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: okolo 2-7 h albo ile sie da zalezy od mojego czasu i dnia 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: to zalezy w weekendy prawie zawsze czyli np. 10 nawet do 3 w nocy, a dni szkolne: 14-22 to tez zalezy bo nie caly ten czas, za tydzien mam ferie wiec bede ile moge 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Kilka lat, juz nawet nie licze 2000h przegranych na Steam 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiscie, bylem ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Wymagania: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) hehe 3 podanie już dziś oj Ty kocie <3 ;* ciekawe skąd masz gt, ale nawet w niego nie patrze bo widzę CIę codziennie i wiem jak długo grasz widzę, że spać nie możesz skoro podanie piszesz jesteś dobrym i solidnym graczem i mam do Ciebie zaufanie, tak zgłaszasz cziterów i bardzo pomagasz, jesteś ogarnięty i kulturalny. Nie mam do Ciebie jakichś przeciwwskazań no i nadajesz się na to stanowisko no i MIKRO se spraw i idź już spać jestem za okresem próbnym Edytowane 25 Stycznia 2015 przez kubaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nieee no tutaj po prostu 100% tak. Kowal to chyba najbardziej ogarnięty gracz na BF. Pełna kultura, miły, spokojnie da się pogadać. Jak dla mnie idealny typ na admina. Potrafi odróżnić skilla od czita. Napiszę jeszcze raz: TAK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No z Kowalem to sporo się gra :)gracz kulturalny co by nie mówic godzin dużo przegranych jak to sam napisał ze no life adminem był więc okej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem na tak Kowal, też już troche gra na bf. -Kultura -Miał już admina -Widzę go na serwerze. -Zgłasza u@. -Nie było z nim problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Oczom nie wierze, ten gracz to prawdziwy maniak jest. Spoko gość, spełnia wymagania, kultura na plus więc jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odkąd gram na tej sieci dość często go widuje : ) +GT +S T E AM i to wielki plus za godziny hehe ^^ +Staż Co tu mam więcej pisać Jasne że na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wariacieee, proste, że na tak. Ogarniasz, wiesz co się z czym je, dużo grasz (aż za dużo, wzrok się od tego psuje ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kowal. Jestem zdecydowanie na tak. Wojtek jest miłym, kulturalnym, ogarniętym graczem. Zna się na rzeczy. Zaprosiłem go tutaj z pewnej serwerowni, gdzie również miał admina i tam spełniał swoje obowiązki w 100%. Tutaj będzie pewnie to samo . Posiadasz steam GT jest naprawdę dobre, więc nie znam powodów, by być na nie. ZDECYDOWANE TAK!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kowal jest bardzo ogarniety i nie wulgarny zdecydowane Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi