GammingPro 0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam przed chwileczką próbowałem wejść na serwer , ale po wejściu wyskoczyło mi to - BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 147 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KacperX123 [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.9.159.172 ' [AMXBans] =============================================== GammingPro-AkaMaZury connected Couldn't open file overviews/de_westwood.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz " - Czy może ktoś mi to wyjaśnić ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Czekam na wypowiedz administratora banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Aktywny ban z 04.08.2014r. Trochę za późno na odwołanie się od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi